Avon termékekről vélemény?
A Color Trendes termékeket nem igazán ajánlom, mert azok gagyik. Nekem alapozóm van Color Trendes de nem olyan jó.
Viszont vannak benne jó dolgok is. Pl. a Supershock szempilla spirál, az nagyon jó! Emelett a golyós dezodorok is nagyon jók, nem leszel büdi és foltos. :D
Sokan szidják az Avont, én szeretem, bár tény, hogy vannak termékek, amik nem a legjobbak. A Colortrendes termékekkel nekem csak rossz tapasztalatom volt, kivéve a kettes szemhéjpúdereket, azokat szeretem és több is van. Amik beváltak: parfüm (Célébre, Little White Dress, Pur Blanca), Arabian Gold barnító gyöngyök, SuperShock szempillaspirál, rúzsok, körömlakkok, 8-as szemhéjpúder paletta, hosszan tartó szemhéjtus, szemceruza, lábápolók, kézkrém, testápoló, habfürdő, sminkalap, sampon, hajápolási termékek (fésű is), van táskám is, az is megérte az árát, nagyon szép és jól bírja a kiképzést :). Amikkel viszont csalódás ért: Colortrendes körömlakk és alapozó, tusfürdő (nem volt rajtam tartós az illatuk).
21/L
Szempillagöndörítőt szerintem Müllerben (600 Ft körül) vagy Rossmannban vegyél (700 Ft körül).
Ami így néz ki: [link]
Avon. Az afrikai shea vajas pakolásokat (arcra, kézre-lábra) nagyon szeretem. A Supershock szempillaspirál is szuper, de a color trend-es hosszabbítót sem mondanám rossznak.
Most egy szemöldökceruzát és egy 3in1 arctisztítót rendeltem. :)
Én a super full szempillaspirált használom már nagyon rég óta, egyszerűen tökéletes(szerintem!)
Meg szemceruzát szoktam onnan rendelni, meg lábápoló krémeket:)
Ja meg szájfényt(legalábbis utólag onnan rendeltem)
Én a fekete szemtust próbáltam nagyon jó.Filces volt,de olyan intenzív...:O
Csak csodálkoztam,nagyon erős,tartós.
Vana Color Trendból rúzsom,és fehér szemcerkám.
A cerka lehetne krémesebb,de jó,a szemem kihúzni tökéletes.A rúzs is tök jó,csak nem olyan jeges mint a katalógusban.Az én színem Iced Champing vagy valami ilyesmi.
A szempillagöndörítő,az szempillagöndörítő.Szerintem nyugodtan rendeld meg,asszem nekemis olyan van.Tök jó:)
nekem bevált a smink (color trend az tiniknek való inkább kb olyan mint a miss sporty szerintem). láb cuccok azok elég jók, fésűk, 1-2 parfüm..
én inkább csak sminkeket rendelek..nagyon sok sminkem onnan van..nekem is fontos hogy nem kisérleteznek állatokon...
color trendet csak a kislányoknak játszani ajánlom nagyon gagyi.
samponok, hajpakolások, lábra való dolgok jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!