Avon solutions termékekről vélemény?
Szia!
Én kipróbáltam néhány terméküket. Kevert bőröm van (helyenként pattanásos, mitesszeres és zsíros, ugyanakkor hajlamos a szárazságra is).
Amiket próbáltam:
1. Pure-pore-fection család (arctisztító hab, tonik és gélkrém)
A hab nem tűnt rossznak az elején, de hosszú távon szárította a bőrömet, így abbahagytam a használatát.
A tonikkal ugyanez volt. Elég jól tisztít, de erősen szárít.
A krémmel elégedett voltam, kevesebb pattanásom volt, a bőrhibák kevésbé voltak láthatóak, de hidegebb időben kevésnek érzem és nem hidratál eléggé.
2. A Maximum Moisture családból csak a tonikot használtam. Elégedett voltam, nem szárít (alkoholmentes) és frissíti a bőrt.
3. A Solutions Winter (téli) termékcsaládjából a nappali krémet próbáltam. Ez UV szűrőt tartalmaz, viszont pont emiatt kicsit olyan felkenve mint egy naptej. Nem szívódik be rendesen a bőrbe és fénylik tőle az arcom.
4. A Solutions Total Radiance éjszakai szérumát is használtam. Semmit nem javított (és nem is rontott) a bőröm állapotán. Úgyhogy ebben a termékben eléggé csalódtam, főleg, hogy nem is számít annyira olcsónak az Avonos termékek között.
Összességében nem voltak rosszak ezek a termékek, de nem is voltak annyira jók, hogy újra megvegyem valamelyiket. Ha már Avon, nekem inkább az Avon Care termékek váltak be jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!