Eléggé görbés az orrom sajnos, plasztikáztatni még nem tudom a korom miatt. Valamilyen sminkelési móddal el tudnám rejteni ezt a hibát?
Ne műttesd meg. Aki szeret, így is szeretni fog. Nekem hasonló orrom van, mint Neked. Egy idő után megtanultam elfogadni. Igazából ez a felnőtté válás része: az ember megtanulja elfogadni veleszületett hibáit, s nem akar tökéletes lenni... aki ezt nem tudja megtenni (hanem inkább plasztikáztat, csak azért hogy megfeleljen egy sablonnak), az nem is lesz igazán felnőtt soha...
Sok fiú van, aki szexinek fogja tartani az orrod, s az értelmesebbje örülni fog, hogy talált egy lányt, aki nem akar megfelelni a külvilág elvárásainak. Becsülni fognak érte, meglátod, tapasztalatból mondom. Nekem elég sok hapsim volt, nemsokára férjhez megyek. Nem az orron múlik, hidd el.
Az a baj, hogy manapság mindenki egy sablonnak akar megfelelni, de ugyanakkor az is a baja, hogy "nem tud kitűnni a tömegből". Nem kell mindenkinek egyformának lenni, ne a divat mondja meg, ki vagy. Képzeld el, mi lenne, ha mindenkinek egyforma, "tökéletes" orr-és arcformája lenne. Nem is tudnánk megkülönböztetni egymástól az embereket. Amúgy gondolj azokra az emberekre, akik vaknak, mozgássérültnek születnek... ők bármikor boldogan cserélnének a Te görbe orroddal, hidd el...ami lehet, hogy nem is annyira csúnya, csak Te látod úgy :-)
A sminkelésről: a kiugró (görbülő) részt sötétebbre, a többit (a környezetét) világosabbra kell alapozni, ez valamelyest optikailag csökkenti a görbületet.
Anna (28/l)
húúha..!! :D
Ennyi pozitív és furcsa hozzászólást :D ez tetszik:D mondjuk nem annyira szeretném,de muszály megműttetnem,egy kisgyermekkori orrtörés miatt.Nem olyan vészes az orrom,sőt csak a csont helyzete miatt kell.Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!