Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkelési ötleteket! Tudtok?

Sminkelési ötleteket! Tudtok?

Figyelt kérdés
Valaki tud segíteni, hogy hogyan sminkelje ki magamnak a szememet? Mivel a szemceruza meg a szempillaspirál megy azokat nagyon szeretem. De a szemhéjamra nemigazán sikerül, max csak 1 színt de olyat is szeretnék, hogy mondjuk sötéttől indul és világosodik vagy fordítva. Vagy akárhogy bármilyen formát fekete, szürke vagy színes is jöhet de valami jobbat minthogy csak felkenem egyszerűen. Légyszi adjatok tippet, hogy hogyan csináljam. De linkek is jöhetnek. Köszi minél előbb ha lehet.
2010. dec. 21. 12:55
 1/4 anonim válasza:
2010. dec. 21. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek magyar blogok.

2010. dec. 21. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. dec. 21. 16:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az oldalakat.:)

megnéztem mindet, volt köztük hasznos:)

csakhát rájöttem, hogy egyből nemfog menni a bonyolult neki kell állnom gyakorolni ezt, hogy sikerüljön.:)

2010. dec. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!