Lányok! Nektek tetszik a Playboy-os nyaklánc, karkötő, fülbevaló? (bővebben lent, légyszi minnél többen írjatok)
Mit gondolsz azokról a lányokról,akik ilyet viselnek?Szerinted milyen lányok hordjanak ilyet?Neked van valmilyen?
Kort is írjatok légyszi.
Tipikus butap!csa cuccok:)
Szánalmasnak tartom, ennyi.
Hát pedig pont arról kéne véleményt alkotni, hogy ki milyen stílusban öltözködik. Pl ha valakin sok a színes, mintás ruha, biztos, hogy egy színes egyéniség, akivel sokat lehet röhögni. Azok a lányok, akik aranyos, virágmintás felsőben, pasztell színekben járnak, romantikusak, a csillogó flitteres mayo chix-es lányok a nagymenők. A DC-s és kapucnis fiúk deszkások, isznak és cigiznek. Akik ACDC-s pólóban járkálnak, azok szeretik a bandát, így a playboyosok is a playboyt. Tehát lehetnek:
a) olyanok, akik tudják is, hogy mi a playboy, és "büszkeségből" hordják
b) olyanok, akik nem tudják, mi a playboy, csak "az a pőink nyuszi olyan cuksi"
mindkettő lehetőséb ribizlire utal.
Mit gondolok az ilyenről?
Olcsó(lehet, hogy nem az, nem tudom), legtöbbször hamis, r!bancos, ízléstelen.
Tetszik-e a playmoly nyaklánc, karkötő, fülbevaló?
Nem. Nevetséges.
Milyen lányok hordják?
Általában 12-18 éves, plázacica, ízléstelenül öltöző lányok.
Nekem van-e?
Nincs. :'D
18L
Nekem se tetszik!!! Szerintem már néha néha nevetséges...:D
mellesleg a hello kitty se jobb!!!
Sokkal szebb ékszereket lehet venni bármilyen bizsu boltban v bárhol.
Nekem már péládul a hócipőm tele van vele, hogy már mindenki ebben nyomja. Nem csak ékszerek, hanem már ágynemű, meg tetoválás terén is. Pláne attól van hányingerem, hogy 200 kilós r.bancok hordják.
Szóval akin ilyen nyuszit látok, arról rögtön meg van a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!