Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 múltam és ajakpiercinget...

14 múltam és ajakpiercinget szeretnék, hogy vegyem rá a szüleimet?

Figyelt kérdés

Már kétszer megkérdeztem eleinte anyukám nem ellenezte de miután kicsit jobban elbeszélgettünk róla azt mondta majd csak akkor lehet ha már 18 leszek.

Mást is szeretnék ami nem olyasfalyta dolog ami ugymond "nyomot hagy" de arra is csak az volt a válasz ha majd 18 leszek. :(

Mért nem engednek meg szinte semmit sem?

(Egyébként igazából csak anyukámat kéne meggyőznöm mert az ő döntése számít.)

Lécci olyan választ ne írjoatok, hogy mennyek el és csináltasam meg csak azért mert azután már ugysem tudnak mit csinálni.

Szóval mit javasoltok mit mondjak hogy meggyőzzem?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. jan. 28. 14:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
hmm köszi szépen ez jó gondolat. sok szerencsét hozzá neked is. :)
2009. jan. 28. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Én 18éves vagyok és van 5piercingem.(ezért nem kell lepontozni):) Az elsőt pont a te korodban csináltattam és anyum egyből beleeggyezett mert akkorra már évek óta mondogattam, hogy az nekem hogy tetszik és, hogy szeretnék... :)Orr pc volt, egy évre rá köldök pc, 17évesen csináltattam szemöldök pct de az nem tetszett tehát ki lett véve, majd a 18. szülinapomra kaptam a szám alá két monroe pct:) Én tényleg nagyon szeretem ezeket az ékszereket ezért is értettek meg itthon, az viszont tény, hogy az emberek megbotránkoznak... Nekem a legjobb érvelésem az volt mikor azt mondták, hogy majd ha 18leszek akkor csináltathatok, hogy az nem jó mert minnél idősebb vagy és közelebb állsz a munkához stb akkor már nem lehet ezért kell kihasználni erre még a diákéveket. Bár egy biztos, hogy az orr pcm a kedvencem s azt biztos nem fogom kivenni nagyon sokáig:) Szóval lényeg, hogy ne legyen túl feltünő amit csináltatsz, tehát ne legyen karika és egyből nem fognak rád ferdén nézni az emberek. Sok sikert!:)
2009. jan. 29. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanennyi idős vagyok, ugyanilyen problémám volt, anyukám nem engedte, nekem sem enged semmit. Azért a neten utánanéztem mindenhol, persze sehol nem írnak igazat, és hátrányokat. Megkérdeztem az egyik ismerősömet, akinek van labret pc-je és mondta, hogy azért az annyira nemjó, a helye sosem forr be, és leépíti az ínyedet teljesen. Most már így nem akarok. Nem mintha anyukám tágított volna. Az a válasz, meg aki elment belövetni és a szülei szörnyülködtek pár napig... Hát az én anyám amint hazaérek, kiszedné belőlem, nem érdekelné, hogy tilos, utána kapnék pár óriási pofont, a netet minimum 3 hónapra kikötnék a szobámból, szobafogság és nemhiszem hogy szóba állnának velem. Ezzel vigyázz, nem minden szülő néz el ilyen könnyen.
2009. jan. 29. 16:49
 14/19 A kérdező kommentje:

a 11:41esnek nagyon köszönöm értékes infokat kaptam

az utolsonak pedig: nem is mennék el a szüleim tudta nélkül megcsinálni, de azért köszi

2009. jan. 29. 17:47
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

én tizenhárom évesen csináltattam az elsőt, anya el is kísért.azóta volt már jópár ékszer, illetve van két tetoválásom is [most vagyok tizenhat].

ha a szüleid ebben nincsenek benne, akkor sajnos nem sok dolgot tehetsz.részedről nagyon helyes hozzáállás az, hogy a szüleidet is be akarod vonni, mert ha csak úgy hazaállítanál, akkor annak nem lenne túl jó vége, ahogy az esetek döntő többségében sem.

szerintem az a leghatásosabb, ha hosszú időn keresztül próbálod őket meggyőzni, képeket mutatsz nekik, stb.

valószínűleg nem a hegektől vannak megijedve, hanem óvni szeretnének téged például a megvető tanári tekintetektől, plusz azt hihetik, hogy rájuk sem vet jó fényt az, hogy ezt megengedik a lányuknak.

mindent figyelembe véve ők ilyenek, őket is meg lehet érteni, de azért nyugodtan térj rá újból és újból a témára, hátha sikerrel jársz.

2009. jan. 29. 20:45
 16/19 A kérdező kommentje:
hát igen valószínüleg az lesz, hogy nyárig győzködöm őket aztán ha oda vesznek fel ahova menni szeretnék akkor annak még pluszba örülnek és akkor csak engedékenyebbek lesznek meg amúgy megszoktam mutatni azokat a képeket cikkeket amiket találok róla szóval köszönöm a szintén hasznos választ
2009. jan. 29. 21:05
 17/19 anonim válasza:
31%
Szerintem meg rakass egy százas csavarszeget, az ma már sokkal menőbb...
2009. jan. 30. 14:03
 18/19 anonim válasza:
Szerintem feljtsd el a piercinget. Maradandó heget hagy, ha egyszer megunod. Soha nem tudhatod, hogy mivel fogsz még az életedben foglalkozni és nincs az a munkahely, ahová karikával a szádban felvennének. De nem is kell annyira messzire menni, már az egyetemi vizsgákon is gondjaid lesznek.
2009. febr. 3. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
én 11 vagyok és szemöldök piercingem van de mire berakon az ajkat 12 leszek XD
2009. febr. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!