14 múltam és ajakpiercinget szeretnék, hogy vegyem rá a szüleimet?
Már kétszer megkérdeztem eleinte anyukám nem ellenezte de miután kicsit jobban elbeszélgettünk róla azt mondta majd csak akkor lehet ha már 18 leszek.
Mást is szeretnék ami nem olyasfalyta dolog ami ugymond "nyomot hagy" de arra is csak az volt a válasz ha majd 18 leszek. :(
Mért nem engednek meg szinte semmit sem?
(Egyébként igazából csak anyukámat kéne meggyőznöm mert az ő döntése számít.)
Lécci olyan választ ne írjoatok, hogy mennyek el és csináltasam meg csak azért mert azután már ugysem tudnak mit csinálni.
Szóval mit javasoltok mit mondjak hogy meggyőzzem?
Előre is köszönöm a válaszokat.
a 11:41esnek nagyon köszönöm értékes infokat kaptam
az utolsonak pedig: nem is mennék el a szüleim tudta nélkül megcsinálni, de azért köszi
én tizenhárom évesen csináltattam az elsőt, anya el is kísért.azóta volt már jópár ékszer, illetve van két tetoválásom is [most vagyok tizenhat].
ha a szüleid ebben nincsenek benne, akkor sajnos nem sok dolgot tehetsz.részedről nagyon helyes hozzáállás az, hogy a szüleidet is be akarod vonni, mert ha csak úgy hazaállítanál, akkor annak nem lenne túl jó vége, ahogy az esetek döntő többségében sem.
szerintem az a leghatásosabb, ha hosszú időn keresztül próbálod őket meggyőzni, képeket mutatsz nekik, stb.
valószínűleg nem a hegektől vannak megijedve, hanem óvni szeretnének téged például a megvető tanári tekintetektől, plusz azt hihetik, hogy rájuk sem vet jó fényt az, hogy ezt megengedik a lányuknak.
mindent figyelembe véve ők ilyenek, őket is meg lehet érteni, de azért nyugodtan térj rá újból és újból a témára, hátha sikerrel jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!