14 múltam és ajakpiercinget szeretnék, hogy vegyem rá a szüleimet?
Már kétszer megkérdeztem eleinte anyukám nem ellenezte de miután kicsit jobban elbeszélgettünk róla azt mondta majd csak akkor lehet ha már 18 leszek.
Mást is szeretnék ami nem olyasfalyta dolog ami ugymond "nyomot hagy" de arra is csak az volt a válasz ha majd 18 leszek. :(
Mért nem engednek meg szinte semmit sem?
(Egyébként igazából csak anyukámat kéne meggyőznöm mert az ő döntése számít.)
Lécci olyan választ ne írjoatok, hogy mennyek el és csináltasam meg csak azért mert azután már ugysem tudnak mit csinálni.
Szóval mit javasoltok mit mondjak hogy meggyőzzem?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem tudom mit tanácsoljak, hisz anyukád beleegyezése nélkül nem fogod megcsinálni úgysem. 18 éves korodig várni nem kell, gondolom azért pár év múlva megenyhül.
Vagy max. beszélgessél még el vele, győzd meg, hogy tényleg akarod, nem fogod megbánni(ugye így van?!).
Szia!
Szerintem igaza van anyunak! Én 23 évesen szúrattam egy madonna piercinget a bal ajkam fölé.. nem sokáig volt benne a helye sajnos megmarad.
Fiatal vagy még, ha jól számolom most kezded a középiskolát! Ilyen fiatalon még nem való piercing!
De ez csak az én véleményem..
15 éves vagyok, nekem 13-14 éves koromban tetoválás mániám volt,bár az eszembe sem jutott, hogy csináltassak is.
Engem kifejezetten taszítanak a 14-15 éves piercinges lányok,nagyon fiatalnak tartom őket hozzá,szerintem 16 éves korodig próbálj várni,addig talán lehet,hogy el is múlik.:) Szóval a piercing ilyen fiatal lányokon csak egyfajta alulkultúrált érzést ad, meg azt,hogy a szülei nem nevelik normálisan,vagy annyira kezelhetetlen.Szerintem.
Ez igaz...A legtöbb ember, ha meglát egy piercinges 14 éves lány az első gondolata az hogy "Na ezzel se törődnek a szülei, csinál amit akar..." persze ez nem jó értelemben kell érteni...
Aztán gondold át, az ilyesmi általában múló vágy...most még az a vágyad hogy valami fém bigyusz lógjon az ajkadról, de holnap ki tudja...és késöbb mi lesz?
Ha kicsit belegondolunk, olyan mint egy bibircsók...csak fémből van...de azzal nem biztos hogy olyan kellemes az imádottunk csókja...
Amúgy ez a piercing, a beszúrás után elég szörnyű tud lenni...begyullad piros...vagy egyéb szinekben pompázik...Szóval nem egy vágyálom...
Ha a szüleid úgyse engedik meg, és te se akarsz egy ilyen önfejű tini lenni...ugye abból sok van..."mami nem engedi csak azért is megcsinálom, hogy lása nem parancsolhat nekem, mert neki csak az ő igaza számít" Ez baromság...a szülő ha szeret védeni akar....most egy lyuk a szádban tényleg nem hangzik hívogatóan...És miféle szülő lenn aki a nyolcadikos gyermekének ilyesmit megengednek...
De mondok valamit: Várd meg a nyáriszünetet, amikor gimibe mész...a szülők ilyenkor engedékenyebbek mert a gyereket felvették valami jó középiskolába, nincs gond a gyerek már nagy, célegyenesben fut a nagykorúság felé, mostmár megengedhetünk neki pár dolgot...
Szóval érted...az általánosban még kisgyerek vagy...kistini...aztán a gimi egy rang...Talán akkor megengedik, és ha te még akkorakarod akkor nyugodt szívvel megcsináltathatod.
nem tudom miért ellenzik egyesek ennyire...
16 éves vagyok, kábé egy hónapja csináltattam magamnak. szüleim nem tudtak róla, hazamentem, szörnyülködtek 2-3 napig. ennyi.
16 éves kor alatt szülői engedély kell hozzá - a jobb helyeken legalábbis. mondd meg anyudnak hogy mennyire szeretnél egyet, arról is beszélj neki hogy ez neked miért ilyen fontos. önkifejezés, stílusod miatt...
Sehogy.
Én is csak 19 vagyok, de szerintem ne akarj még ilyesmit.
Maradj nyugton és figyelj oda nyelvtanórán.
Szia! Nekem is hasonló problémám van, de én 16 vagyok.
Én majd csak nyáron fogok csináltatni (addig fűzöm szüleim), de szerintem jó érvekkel rá tudnád venni anyud :) Amúgy szerintem te is csináltass inkább nyáron, vagy valami hosszabb szünet alkalmával, mert akkor tudod otthon kenegetni, figyelni, hogy hogyan gyógyul és nemkell tökvörös szájjal suliba menned :)
Szerintem mondd azt anyudnak, hogy örüljön neki, hogy nem tetkót akarsz. Meg ha megcsináltatod és nem áll jól neked, vagy ilyesmi, akkor csak kiveszed. Elég hamar benő a lyuk, és utána nem marad nagy heg, meg semmi, épphogy csak látszódni fog. De nehogy elmenj csináltatni a szüleid tudta nélkül, mert akkor csak rontanál a helyzeten, és még szigorúbbak lennének (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!