Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nök smink nélkül miért csunyák?

A nök smink nélkül miért csunyák?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 16:58
1 2 3 4 5
 31/46 nebula ***** válasza:
100%

sztem a 'smink nelkuli' kepen is van egy kicsi rajta..a szemebol kiindulva(jajj de durvan hangzik xD)

kul meg nem csunya, csak furcsa...a nok nagyresze azert sminkeli magat, hogy szebb legyen...mindenki erre torekszik...ezert nem jo mindig talpig sminkben talizni a paroddal...ha a baratnod ki van festve noiesebb, csinosabbnak tunik..mikor nincs rajta smink, akkor picit...hogy is mondjam...fiusabb, vagy egyszerubb, vagy mondjuk ugy hogy "durvabb", mert a smink lágitja(lagyithatja) a vonásokat :) nagyobbak a szempillak, kiemelodnek a szemek stb :)

2011. jan. 3. 20:58
 32/46 anonim ***** válasza:
smink nélkül is kivan festve amúgy :D deha ugyanúgy nézki télleg smink nélkül, akkor igazán nem ronda ez a lány, nemtudom mi bajod van vele
2011. jan. 3. 22:24
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudj, de sztem nem vagy teljesen normális. Nekem lebénult az arcom és a barátomnak így is tetszettem. Nagyon szeretjük egymást.:) Pedig elhiheted egy lebénult arc nem szép látvány. A fél arcomat nem tudom mozgatni. (pilogás, szemöldök emelés, mosolygás is csak úgy megy, hogy a szám fele mosolyog másik nem..és még sorolhatnám mikkel jár) Szóval mi lenne, ha hasonló dolog történne?:D Akkor jönnél azzal, hogy nem is így szerettelek meg ezért nem kellesz már?:D PF..:D
2011. jan. 9. 10:44
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha amiatt kiszeretsz belőle, h nem ugyan úgy néz ki smink nélkül mint azzal, akkor nem is voltál belé szerelmes. És ha összeköltöznétek, nem fog éjjel-nappal sminkben lenni. Csak ha nem 100-as, vagy nagyon elvetemült. Ennyi erővel azt is mondhatnád, h szakítasz vele, ha mondjuk levágatja/befesteti a haját, és te "nem úgy ismerted és szeretted meg". És??? Attól a személyisége ugyan az marad. Remélem kevés az ilyen felszínes férfi, mint te.
2011. jan. 9. 14:22
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek az előttem szólóval, ha az zavar hogy nincs rajta smink, akkor ez egy felszínes kapcsolat...amúgy meg nagyon szép a barátnőd, nem hiszem hogy csúnya smink nélkül, viszont szépen sminkeli magát
2011. jan. 9. 18:11
 36/46 anonim válasza:
87%

Én személy szerint a legapróbb sminktől is menekülök, rühellem! Szerintem ha valaki szép, az szép, és pont, a smink csak természetellenességet kölcsönöz neki (kamu, hogy kiemel ezt meg azt; ha ki kell emelni valamit, amit kiemelés nélkül kompenzál a többi arcelem, akkor nem is igazán szép), aki pedig nem szép, azon a smink csak tovább rontja a helyzetet, mert olyan lesz tőle, mint egy madárijesztő, és csak kiemeli, hogy mennyire szüksége lenne valami instant szépségre, és milyen elkeseredetten próbálkozik. Szóval tegyék már félre az emberek mindazt, amit hagyták, hogy a szépségipar propagandája elhitessen velük, miszerint egy nőhöz hozzátartozik a smink, és az teszi nőiessé, széppé! Dehogy, ezt felejtsék el egyszer és mindenkorra!

Kedves Kérdező, a barátnőd szép, de valamit nem csak az arcán, hanem a személyiségén is takargatni akar. Az erős smink egy álarc, és ez jellembeli hibákat mutat.

Én személy szerint bármelyik lánnyal eleve úgy kezdenék, hogy előbb vakarjon le mindent az arcáról, ami nem oda való, aztán esetleg beszélünk.

2011. jan. 10. 08:07
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
A szépség relatív. Számomra mindenki a természetes valójában szép. A kozmetikai ipar egy óriási biznisz, és értik, hogyan kell meglovagolni az emberi hiúságot. Még most is gyomorgörcsöt kapok ha eszembe jut a volt nejem aki többet volt a kozmetikusnál,fodrásznál mint otthon. Bár otthon meg a tükör előtt kente magát.
2011. jan. 10. 09:26
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelni se tudom, hogy ha már az összeköltözést tervezitek, eddig hogy tudtad csak sminkben látni... ha a mi kapcsolatunkat veszem, már az első egy hónapban kismillió olyan alkalom volt, ahol a smink lejön, vagy fent se volt. Mondjuk én rendszeresen úszok, szaunázok a párommal kezdetek óta, de egy sima strand, napozás se sminkben történik. Vagy egy szenvedélyesebb csók, ágyjelenet után sztem nem sok marad a sminkből, ő a fürdőben rögtön sminkelni ment?... Reggel eddig egyszer sem láttad ébredés után, mindig ő kelt hamarab?.. Tudom, hogy nem laktok együtt, de csak volt már erre lehetőség, mármint együtt ébredésre, nyaralás vagy közös hétvége során...
2011. jan. 10. 10:22
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok még, sztem gondoljátok át az összeköltözést, vagy vedd számításba, hogy neki is lesznek rossz napjai, wc-re jár, ahol büdöset csinál, lehetnek olyan helyzetek, ahol izzadságszagú lesz, sőt az életnek olyan pillanatai vannak, ahol az ember totál formátlanná gömbölyödik átmenetileg... vagy ápolni kell, mert beteg. Te valami ideát látsz róla, és ha nem fedi az alkotott képet a valóság, csodálkozol, furcsállod, kissé kiábrándulsz. Szereted? Tényleg őt? Bennem nem merültek fel soha efféle kérdések, mint benned.
2011. jan. 10. 10:30
 40/46 anonim ***** válasza:
58%
Mert megszkod, hogy sminkben milyenek, és smink nélkül persze, hogy csúnyábbak, de nme csúnyák, csak a sminkhez képest csúnyábbak.
2011. jan. 10. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!