A nök smink nélkül miért csunyák?
sztem a 'smink nelkuli' kepen is van egy kicsi rajta..a szemebol kiindulva(jajj de durvan hangzik xD)
kul meg nem csunya, csak furcsa...a nok nagyresze azert sminkeli magat, hogy szebb legyen...mindenki erre torekszik...ezert nem jo mindig talpig sminkben talizni a paroddal...ha a baratnod ki van festve noiesebb, csinosabbnak tunik..mikor nincs rajta smink, akkor picit...hogy is mondjam...fiusabb, vagy egyszerubb, vagy mondjuk ugy hogy "durvabb", mert a smink lágitja(lagyithatja) a vonásokat :) nagyobbak a szempillak, kiemelodnek a szemek stb :)
Én személy szerint a legapróbb sminktől is menekülök, rühellem! Szerintem ha valaki szép, az szép, és pont, a smink csak természetellenességet kölcsönöz neki (kamu, hogy kiemel ezt meg azt; ha ki kell emelni valamit, amit kiemelés nélkül kompenzál a többi arcelem, akkor nem is igazán szép), aki pedig nem szép, azon a smink csak tovább rontja a helyzetet, mert olyan lesz tőle, mint egy madárijesztő, és csak kiemeli, hogy mennyire szüksége lenne valami instant szépségre, és milyen elkeseredetten próbálkozik. Szóval tegyék már félre az emberek mindazt, amit hagyták, hogy a szépségipar propagandája elhitessen velük, miszerint egy nőhöz hozzátartozik a smink, és az teszi nőiessé, széppé! Dehogy, ezt felejtsék el egyszer és mindenkorra!
Kedves Kérdező, a barátnőd szép, de valamit nem csak az arcán, hanem a személyiségén is takargatni akar. Az erős smink egy álarc, és ez jellembeli hibákat mutat.
Én személy szerint bármelyik lánnyal eleve úgy kezdenék, hogy előbb vakarjon le mindent az arcáról, ami nem oda való, aztán esetleg beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!