Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nök smink nélkül miért csunyák?

A nök smink nélkül miért csunyák?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 16:58
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd valószínűleg agyonmázolja magát. A jó sminknek az a lényege, hogy olyan mintha nem is lenne, kiemeli az arcot. Viszont a kislányok nem tudnak egész egyszerűen sminkelni: azt hiszik, az a smink, hogy vastagon körbekeni a szemét fekete szemceruzával. A helyes sminkelés alapja a szép bőr és a jó alapozás. Ha valaki jól sminkel és helyesen ápolja mellette a bőrét, nem lesz smink nélkül se csúnya.
2011. jan. 3. 17:27
 12/46 A kérdező kommentje:
elhiszem barátom ! de az én barátnömet nagyon sokáig nem láttam smink nélkül egészen mostanáig és már másfél évesek vagyunk ! örülj neki ,hogy nem lehetsz az én helyemben! Mert én imádom a barátnöm soha senkiért sem cserélném le elégedett vagyok vele szeretem öt csak jot akarok neki de mostanség kiderölt rola hogy smink nélköl nem olyan mindt sminkel én sminkel ismertem meg ugy szeretem belé hatalmas a szeretett mit iránta érzek de ma már nemtudom mit érzek...segitsetek nekem !! pár honapmulva akartun öszeköltözni
2011. jan. 3. 17:28
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
figyi...sztem kérd meg h többet legyen veled smink nékül h szokd a látványt. vagy megbarátkozol vele vagy nem
2011. jan. 3. 17:29
 14/46 A kérdező kommentje:
hát tegnap kértem töle ,hogy még egy darabig ne sminkelje ki magát mert probáltam nézegetni barátkozni a dologgal de ö szo nélkül felált és ment a festékjeivelo a tükör elé.mitszolnátok ha linkelnék egy képet a barátnömröl? nemtudom jo ötlet lenne vagy nem
2011. jan. 3. 17:32
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is gáz, h egy lány nem úgy néz ki smink nélkül, mint sminkkel (hétköznapi smink).. nálam a smink hétköznap az egy leheletnyi alapozó(nem mindig), szempillaspirál, és színtelen szájfény, de ha nincs rajtam, ugyanúgy nézek ki. tegyél fel egy képet a barátnődről.
2011. jan. 3. 17:35
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Linkelj egy képet a barátnődről, igazán kíváncsi vagyok, milyen sminkkel és anélkül.
2011. jan. 3. 17:38
 17/46 A kérdező kommentje:
[link] na mi a vélemény ?
2011. jan. 3. 17:38
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Linkelhetnél, én kíváncsi vagyok, mi az a különbség, ami ennyire kiakaszt. Egy sminkeset meg egy smink nélkülit is, ha tudsz.

Egyébként légy szíves próbálj meg helyesen írni, mert ez így nagyon zavaró.

2011. jan. 3. 17:40
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem átlagos, de a szemöldöke rosszul van kiszedve. Nekem kicsit nagy az orra, de hát előfordul.
2011. jan. 3. 17:41
 20/46 A kérdező kommentje:
hehe hát nem nagy az ora csak a kép
2011. jan. 3. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!