A nök smink nélkül miért csunyák?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 16:58
21/46 anonim válasza:
Szerintem szép lány. Azért kíváncsi lennék rá smink nélkül. Gondolom, olyan képed nincs.
22/46 A kérdező kommentje:
köszönöm..hát van kép rola csak le kéne töltenem mert a gépemben nincs ha sikeröl felrakom
2011. jan. 3. 17:52
23/46 anonim válasza:
szerintemis szép. így sminkkel. nemlehet annyira ronda smink nélkülse, csak szokatlan
24/46 A kérdező kommentje:
2011. jan. 3. 18:13
25/46 anonim válasza:
Szinte nem is látni a különbséget.A szemöldöke az egyetlen dolog ami nem tetszik benne.
26/46 anonim válasza:
Ne haragudj, de az a véleményem, hogy kib@szottul túl van sminkelve a barátnőd! Ha lenne esze, bulit leszámítva soha nem festené magát ilyen erősen, mert így pont azt éri el, amit most nálad: mintha nem is ő lenne smink nélkül. Volt egy tanárnőm általánosban, mindig erősen ki volt festve a szeme és amikor egyszer smink nélkül jelent meg, azt hittük, hogy beteg vagy meghalt valakije, annyira szarul nézett ki. Pedig úgyse volt csúnya, csak durván szokatlan.
27/46 anonim válasza:
mind a ket kepen ki van sminkelve, es szep lany, sztem smink nelkul se lehet csunya, csak szokatlan.vele kene megbeszeld.
28/46 anonim válasza:
Egyébként a "smink nélküli" fotón is erősen ki van húzva a barátnőd szeme. Linkelj olyat, amin épp ébredés után van. Vagy éjszakára is ki van sminkelve? (ismertem amúgy egy ilyen csajt, aki sminkben aludt, szánalmas)
29/46 anonim válasza:
Nem csoda, hogy szokatlan, a szemét viszonylag erősen festi, mm ki van húzva meg az elsőn elég élénk színű a szemhéja is. Ettől még nem lesz csúnya smink nélkül, csak egyszerűen másfél éven keresztül így láttad őt és szokatlan smink nélkül. De ha emiatt kiszeretsz belőle akkor az nem volt szerelem, mert csak a külseje tetszett, nem a tulajdonságai. Egyébként szép arca van :)
30/46 anonim válasza:
Az összes képen ki van festve,az a baj hogy nagyon erősen sminkel,régen én is erősen sminkeltem aztán elkezdtem kevés sminket használni,először szokatlan volt de sokkal szebb vagyok kevés sminkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!