Rossz színű alapozót vettem. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Túl világos, teljesen eltér a bőröm színétől.. Sokkal világosabb.. :(2011. jan. 1. 22:04
1/9 anonim 

válasza:

Add el valakinek (pl a Vaterán) olcsóbban másnak, így csak keveset buksz rajta. Nekem már sikerült így. Bontottan már nem veszi vissza a bolt. Legközelebb meg próba nélkül ne vegyél alapozót.
2/9 anonim 

válasza:

nekem elküldheted :)
miután vissavitted, és megpróbáltad elmondani, hogy kipirosodik tőle a bőröd, vagy, hogy más színű mint ami a teszter volt és nem tudod használni, vagy csíp, vagy valami
mindegy az a lényeg légy határozott! veszteni nem vesztessz
sok sikert
3/9 A kérdező kommentje:
Már rég vettem, kb fél éve, akkor még jó volt az arcomhoz, de voltam nyaralni nemrég, és lebarnult az arcom is..
Viszont most használnom kéne, mert tényleg piros az arcom..
2011. jan. 1. 22:29
4/9 A kérdező kommentje:
Valami praktika nincs?:(
2011. jan. 1. 22:29
5/9 anonim 

válasza:

Vegyél másikat, ha most barnádd a bőröd. Tavaszig meg még amúgy is vissza fog sápadni az arcod, akkor újra használhatod ezt a halványabbat.
6/9 anonim 

válasza:

hogyha lebarnultál, az el fog múlni, szoval azt még tudod majd használni, esetleg most vegyél újat.
7/9 anonim 

válasza:

Ha olyan helyre mentél nyaralni, ahol le lehet barnulni (akár síelés, akár tengerpart), akkor annyira nem lehetsz leégve anyagilag, hogy ne férje bele egy új tubus alapozó.
8/9 A kérdező kommentje:
Ja, csak nem szeretem szüleim pénzét erre költeni...
Oké, hogy el fog múlni, de tiszta vörös az arcom, mintha folyamatosan el lennék pirulva..
2011. jan. 1. 22:48
9/9 anonim 

válasza:

Hát az alapozóval már nem tudsz csinálni semmit, máskor körültekintőbb leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!