Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nővér vagyok, hogyan sminkelje...

Nővér vagyok, hogyan sminkeljek hogy ízléses legyen?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, egy 2 éves kislány édesanyja. Most megyek vissza dolgozni a kórházba. Mint tudjuk nincsenek túl jó véleménnyel az emberek a nővérekről de vannak kivételek, én is közéjük tartozom. Szeretnék egy igényes, vonzó sminket, hogy az mégsem legyen közönséges. Barna szemeim, fekete rövid hajam és világos bőröm van. Tél típusú vagyok. Az arcformám picit kerek. Tudtok tippeket adni, hogyan sminkeljek a munkahelyemen?
2009. jan. 27. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Engem taszít,ha egy egészségügyi dolgozó ki van sminkelve,szóval szerintem alapozó+szempillaspirál+szőlőzsír is elég.
2009. jan. 27. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is elég egy kis szemspirál, esetleg egy kis korrektor, púder, és ahogy elképzellek a leírásod alapján én még tennék fel egy kis pirosítót is, hogy legyen színe az arcodnak.
2009. jan. 27. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
átlátszó sminket tegyél, ha érted mire gondolok, fesd ki magad de ne látszodjon, tényleg nem vonzó ha nagyon ki van festve egy ápoló.Tiszta legyen az arcod és áplt szerintem.
2009. jan. 27. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem szempillaspirál barna szemcerka, labello vagy max szájfény aztán annyi. Nekem rossz véleményem lenne, ha egy nővér ki lenne kenve az ágyamnál.
2009. jan. 27. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnék egy igényes, vonzó sminket, hogy az mégsem legyen közönséges."

Az elejét és a végét értem, de miért kell VONZÓ smink?

A tiszta és ápolt bőr sokkal bizalomgerjesztőbb, mint a kimázolt, szerintem. Egyébként én is fehér bőrű vagyok, vendéglátásban dolgozom a sminkem mégis csak ennyiből áll:

Alapozó előtti ápoló arckrém, alapozó, pirosító ( a nagyon fehér színem miatt ), szempillaspirál, színtelen szájfény, nagyon halvány bézs szemhéjpúder.

2009. jan. 27. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
alapozó,szempillaspirál elég.Csak könyörgök legyél normális.Ne úgy bánj a betegekkel mint a kutyákkal.Tapasztalatból mondom a mai nővérek szönyűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jan. 27. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Én kivétel vagyok ez alól, garantálom. Úgy tekintek rájuk, mintha a családtagjaim lennének olyan lelkiismerettel ápolom Őket.
2009. jan. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!