Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy kell jól sminkelni?

Hogy kell jól sminkelni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok sminkelni. :S

A szempillaspiráltól összeragadnak a szempilláim, és nem tudok tussal egyenes vonalat sem húzni.

Hiába néztem sminkelős videókat...

Segítség!

2011. jan. 1. 19:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. jan. 2. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez sok mindentől függhet, hogy hogy is érted azt, hogy ,,jól sminkelni,,.A bőrödtől, a szemszínedtől, stb..

Én úgy vagyok vele,hogy a kevesebb az több: az apró pattanásokat mindig eltüntetem alapozóval, felteszek egy babás pirosítót, esetleg szempillaspirál.(én sem tudok tusvonalat húzni :D)Én inkább szeretem,ha az arcomat tisztának, szépnek látják smink nélkül, és én inkább kiegészítőkkel dobom fel a ruházatomat, az arcomat.Egy közepes mérető arany hatású fülbevaló, gyűrű, vagy nyaklánc, amihez épp kedvem van, és egyszerű, de nőies, ruhadarabok.

Szerintem így a kettő jó összhangban van egymással, próbáld ki!

A tusvonalazást nagyon sokáig kell gyakorolni sajnos.. állítólag a legjobb esetben is 1.5 év kell hozzá, amikor már profin megtudod húzni.Kár, hogy nekem nincs türelmem hozzá. :S És meg kell ismerned a szemed, hogy milyen fajta vonal áll jól hozzá!

De szerintem érdemes próbálkoznod,egy idő után biztosan sikerül!

2011. jan. 2. 16:08
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mondjuk nem akarom magam annyira sminkelni, max csak spirál meg szemcerka.

2011. jan. 2. 16:10
 14/17 anonim válasza:

hát én 13 vok de már végülis ugy ahogy megy...

tussal énsem tok bánni ezért nemis használom (mondjuk énmég sokszor nem festem magamki)

én csak szemceruzát spirált szemhéjfestéket használok ja meg alapozót de pl szájfényt meg csicsásabb dolgokat nem nagyon!!!

én a tesómtól barátnőimtől anyukámtól tanultam!!!a te anyukád nemtud segíteni ??? amúgy ha belejössz könnyű lesz utána....

2011. jan. 31. 14:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Anyu nem szokta festeni magát.
2011. jan. 31. 15:54
 16/17 anonim válasza:
előző vok : az nembajj enyémsem..de azérr tudja...
2011. febr. 4. 11:41
 17/17 anonim ***** válasza:
én 13 éves vagyok,ha megyek suliba vagy bárhová nem sminkelem magam, de szinte sehová sem. nagyobb rendezvényre vagy valami akkor szoktam, a ruhámhoz passzoló színű szemhéjpúdert, abból egy világosat egy sötétet és egy nagyon sötétet, és ezt összemosom. ehhez spirál. a számra szájfényt és egy pirosítót az arcomra. a tusvonal húzása nekem sem ment könnyen, de már egész belejöttem. milyen szempillaspirált használsz?? nagyon ajánlom a Maybelline The Colossal volum-ot én már egy ideje ezt használom, és nagyon bevált, igaz ennek kicsit borsosabb az ára. a tusvonal húzásához használj előtte szemceruzát! azon tudsz javítani! ha kívülre is akarsz húzni akkor ragassz oda egy kis celluxot! úgy szép egyenes lesz! remélem segítettem !
2011. júl. 6. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!