Hogy kell jól sminkelni?
Egyszerűen nem tudok sminkelni. :S
A szempillaspiráltól összeragadnak a szempilláim, és nem tudok tussal egyenes vonalat sem húzni.
Hiába néztem sminkelős videókat...
Segítség!

Figyelj. Szerintem a szempillaspiraloddal van baj... senki sem olyan ugyetlen,hogy azt ne tudja hasznalni. Milyen szempillaspirtalt hasznalsz?
A tussal nehez meghuzni jol a "vonalakat",de gyakorlat teszi a mestert.
De hidd el én olyan ügyetlen vagyok.
Próbáltam már márkás spirállal is meg bóvlival is...
Milyen szempillaspirált használsz? érdemesebb megvenni a drágábbakat.(: Sokáig tudod használni, és nem ragadnak össze a szempilláid.(: Csukd be a szemed és először jobbra balra húzogasd a szempilláidnál a spirált, utána pedig felfelé.(:
A tussal viszont csak óvatosan.Tényleg nem könnyű vele egyenes vonalat húzni Egy apró trükköt alkalmazva könnyebb dolgod lesz: a tus vonalát előbb rajzold meg szemceruzával, majd erre a vonalra vidd fel a folyékony tust.(:

18
és eddig nem nagyon sminkeltem magam

Ha a szempillaspiráltól összeragadnak a szempilláid akkor használj hozzá valamilyen kis fésűt valamilyen ilyesmit:D [link]
és ez szétválasztja a szempilláidat meg a szempillaspirálod is legyen sűrű sörtéjű :)
Hát a tussal való egyenes vonalakat úgy szoktam megoldani h először szemcerkával húzok felül egy nagyon vékony csíkot a szempilláim tövébe, úgy tudsz egyenes csíkot húzni ha kicsit húzod az ujjaiddal a szemhéjadat oldalra h ne legyen "ráncos", a cerkát még ki tudod valamennyire javítani :) és ha úgy látod h már jó a vonal akkor erősítsd meg tussal hagyd h egy kicsit száradjon nehogy rákenődjön a szemhéjadra XD
remélem tudtam segíteni ;)

20.46-os vagyok xD
kihagytam még h ne aggódj ha nem sikerül azonnal :D senki se úgy született h ezt megtudja egyből csinálni :D gyakorlat teszi a mestert :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!