Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy kell jól sminkelni?

Hogy kell jól sminkelni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok sminkelni. :S

A szempillaspiráltól összeragadnak a szempilláim, és nem tudok tussal egyenes vonalat sem húzni.

Hiába néztem sminkelős videókat...

Segítség!

2011. jan. 1. 19:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Figyelj. Szerintem a szempillaspiraloddal van baj... senki sem olyan ugyetlen,hogy azt ne tudja hasznalni. Milyen szempillaspirtalt hasznalsz?

A tussal nehez meghuzni jol a "vonalakat",de gyakorlat teszi a mestert.

2011. jan. 1. 19:38
 2/17 A kérdező kommentje:

De hidd el én olyan ügyetlen vagyok.

Próbáltam már márkás spirállal is meg bóvlival is...

2011. jan. 1. 19:39
 3/17 Vikcsa.(: válasza:

Milyen szempillaspirált használsz? érdemesebb megvenni a drágábbakat.(: Sokáig tudod használni, és nem ragadnak össze a szempilláid.(: Csukd be a szemed és először jobbra balra húzogasd a szempilláidnál a spirált, utána pedig felfelé.(:

A tussal viszont csak óvatosan.Tényleg nem könnyű vele egyenes vonalat húzni Egy apró trükköt alkalmazva könnyebb dolgod lesz: a tus vonalát előbb rajzold meg szemceruzával, majd erre a vonalra vidd fel a folyékony tust.(:

2011. jan. 1. 19:43
 4/17 anonim ***** válasza:
Héát, ha tényleg ennyire nem megy esetleg tanácsot kérhetnél profi sminkestől (szépségszalonba) egyszer kisminkel...és akkor ellátna jó tanácsokkal is.
2011. jan. 1. 19:52
 5/17 Vikcsa.(: válasza:
amúgy hány éves vagy?(:
2011. jan. 1. 19:54
 6/17 A kérdező kommentje:

18

és eddig nem nagyon sminkeltem magam

2011. jan. 1. 20:15
 7/17 Vikcsa.(: válasza:
Belejössz majd.;)
2011. jan. 1. 20:27
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha a szempillaspiráltól összeragadnak a szempilláid akkor használj hozzá valamilyen kis fésűt valamilyen ilyesmit:D [link]

és ez szétválasztja a szempilláidat meg a szempillaspirálod is legyen sűrű sörtéjű :)

Hát a tussal való egyenes vonalakat úgy szoktam megoldani h először szemcerkával húzok felül egy nagyon vékony csíkot a szempilláim tövébe, úgy tudsz egyenes csíkot húzni ha kicsit húzod az ujjaiddal a szemhéjadat oldalra h ne legyen "ráncos", a cerkát még ki tudod valamennyire javítani :) és ha úgy látod h már jó a vonal akkor erősítsd meg tussal hagyd h egy kicsit száradjon nehogy rákenődjön a szemhéjadra XD

remélem tudtam segíteni ;)

2011. jan. 1. 20:46
 9/17 anonim ***** válasza:

20.46-os vagyok xD

kihagytam még h ne aggódj ha nem sikerül azonnal :D senki se úgy született h ezt megtudja egyből csinálni :D gyakorlat teszi a mestert :)

2011. jan. 1. 20:50
 10/17 anonim ***** válasza:
Én sem tudok ecsetes tussal egyenes vonalat húzni. Én úgy szoktam megoldani, hogy kihúzom és fülpiszkáló végére teszek egy kis sminklemosót, és azzal letörlöm fölül az egyenetlenséget. Mondjuk én a vékony vonalat is szeretem, és így elég vékony lesz.
2011. jan. 1. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!