Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha csináltatok piercinget a...

Ha csináltatok piercinget a köldökömbe utána meddig nem tesizhetek? Ír a piercinges tesifelmentést? És később ha már szabad, mindig ki kell vennem tesi előtt?

Figyelt kérdés
bocsi a sok kérdésért :$
2009. jan. 26. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tesizhetsz vele max leragasztod! de ilyenért nem kapsz felmentést tesi alól!
2009. jan. 26. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

hát nekem 3 napja van piercingem.. nem fáj meg má most varas szóval má majdnem bevan gyógyulva.. azért írattam anyámmal felmentést tesi alól.. de jövő héten már tesizek.. mert addigra már be lesz gyógyulva..

aki lövi az biztos nm fog neked felmentést írni..:D

2009. jan. 26. 18:51
 3/6 A kérdező kommentje:
oksi, köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 26. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 5 éve van köldökpiercingem. Ugyanúgy sportoltam vele, de minden nap le volt ragasztva az első hónapban és rendszeresen kentem. Nekem egyszer sem gyulladt be.
2009. febr. 1. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:
a 3 napos piercing még biztos hogy nem gyógyult .Amúgy nem nem fog neked felmentést írni.Nekem elég sok piercingem van és simán szoktam tesizni.A köldök piercing meg minden 3.lánynak van szóval nem lesz gond vele.Csak ha rám hallgatsz akkor csináltasd meg pénteken hogy hétfőre ne legyne friss.De semmiképpen a tesnevél előtti napokban.
2010. jan. 7. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
én most szombaton csináltattam és holnap fogok tesizni..nehogy belehalj egy kis futásba vagy labda ütögetésbe..max nem csinálsz ilyen talajgyakorlatokatxd
2010. nov. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!