Használnál "no name" márkájú sminkeket?
ezek ugyebár 200-300 ft-ért elérhetőek(miss rose,lora,lovely..)mitől ilyen olcsóak?én nem merek használni,mert félek h valami bajt csinál a bőrömön.
te használod?miért és milyet?
köszi

Nyugi, nem lesz tőlük semmi bajod (:
A Miss Rose termékek tényleg jók, a szemhéjpúdereiknek szép színei vannak (többnyire).
1 szemhéjpúderem van ami Lora, igazából 1 bajom van vele, hogy számomra egy kicsit halványak a színei, amúgy meg az is jó.
Lovely termékeim nincsenek, de amit a neten olvastam róluk, az többnyire pozitív volt :)

szeretem a Miss Rose termékeket, de ugyan úgy vásárolok drágább termékeket is, mikor melyik a jobb de az tény nálam hogy az Avonos smink palettáimat a Miss Rose leveri! :) de legjobban az Essence termékeket szeretem!
20/L
szupermuffin köszönöm szépen a megjegyzésed, hidd el elég választékos a beszédem, a "sz@r" szóval a véleményemet próbáltam erősíteni ezekről
De most komolyra fordítva a szót, azért lesz márkás valami, mert drága és van reklámja, vagy mert pl avon vagy a faszom tudja mi?? olcsó semmire sem jó krémeket is eladnak úgy, hogy közben azt hiszitek márkás cucc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!