Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használnál "no name" márkájú...

Használnál "no name" márkájú sminkeket?

Figyelt kérdés

ezek ugyebár 200-300 ft-ért elérhetőek(miss rose,lora,lovely..)mitől ilyen olcsóak?én nem merek használni,mert félek h valami bajt csinál a bőrömön.

te használod?miért és milyet?

köszi

2010. dec. 21. 19:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
szemhéjpúdert használnék, néha kifogható ezekből jó. mást nem nagyon mernék, talán még arcpirosítót.
2010. dec. 21. 20:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
szemhéjpúderből nekem is van no-name, semmi panaszom rá :) Mást nem igazán vennék.
2010. dec. 21. 20:06
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szemfestékem, szájfényem van noname, másból nem vennék. Ha éppen kevés pézem van inkább vesek Essence-t, mivel olcsó, de egész jó minőségű. Alapozóból, szemceruából, púderből, spirálból inkább megbízható márkát vásárolok.
2010. dec. 21. 20:10
 4/23 szamóca. ***** válasza:
76%
használok is... még nem tapasztaltam semmir endelleneset =)
2010. dec. 21. 20:10
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

hát nekem sok no name van és semmi baja a bőrömnek. nem pattanásos,nem zsíros, nem lesznek kiütéseim, nem esnek ki a szempilláim.... semmi gond!

L*-*

2010. dec. 21. 20:21
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
nekem lovely szempillaspirálom van és tökéletes. amióta bejött, azt hazsználom. lásd, élek. azé ócsó mer nem híres. ennyi. mint az essence. azis nagyon olcsó és elég jók.
2010. dec. 21. 20:27
 7/23 Pirlipat válasza:
56%
Nem tudom, mitől olcsó, de én csak olyat használok (spirál, szemhéjpúder, rúzs, lakk, ceruza) oszt semmi bajom. Viszont én nem sminkelek naponta, és púdert arcra sem használok. Nem márkás, nem tudom...
2010. dec. 21. 20:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Alapozóm MAC van, de pl a lora tusom sokkal jobb, mint az astor.(tartósabb, jobban lehet vele dolgozni) A kedvenc szemhéjpúderem pedig miss rose. hihetetlenül pigmentált, nagyon tartós, és gyönyörű színei vannak. pirosítóm is van 350 ft-ért, korrektorom is van lorás.jobb mint a miss sporty...szóval én meg vagyok elégedve vele...meg úgy vagyok vele, h ennyi pénzért ha rossz, legalább nem azon bánkódok, h mennyit költöttem rá(mint pl az astor tusomnál) Egyébként a miss rose nagyon is jó márka, nem is értem, h miért csak 100 Ft-os jellegű boltok árulják. bár én mindig a westendben szerzem be, mert ott nem próbálgatják ki az összes terméket, mint egy-két boltban.(árban egyébként ugyanannyi)
2010. dec. 21. 23:20
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van Lora korrektorom,szeretem:),viszont a szempillaspirált megbántam,hogy megvettem,mert nagyon ragacsosnak tartom.
2010. dec. 22. 12:24
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Hol lehet a westendben miss rose sminket venni?

Én is használok. Élek még. :)

2010. dec. 23. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!