Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használnál "no name" márkájú...

Használnál "no name" márkájú sminkeket?

Figyelt kérdés

ezek ugyebár 200-300 ft-ért elérhetőek(miss rose,lora,lovely..)mitől ilyen olcsóak?én nem merek használni,mert félek h valami bajt csinál a bőrömön.

te használod?miért és milyet?

köszi

2010. dec. 21. 19:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szemfesték=no name

Szemceruza=márkás

Már bocs,de ez mekkora baromság,nem félsz felvinni egy no name márkát az egész szemhéjadra,de felsz a szemcerkától?jeez.

Különben nekem is van jó pár no name cuccom,és egy-egy annyira jo h nem adnám semmi márkásért.<3

2010. dec. 26. 18:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Lora kőpúderem és szájfényem is van, szeretem. :)
2010. dec. 27. 17:06
 13/23 anonim válasza:
68%
Az akármilyen márkás szarokban is ugyanazok a szar krémek vannak, mint a noname szarokban szóval tökmindegy.
2010. dec. 27. 17:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ajánlom figyelmedbe a szinonimaszótárt. ^^
2010. dec. 30. 16:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább olcsóbb termékeket használok,lehet találni egészen jót is.Szemceruzából manhattan-em van,de csak mert nagyon érzékeny a szemem és pl a miss sportystól égett,viszketett és bevörösödött..Egy tökéletes sminkez pedig hülyén néz ki a vörös szem. :) De nekem nagyon érzékeny a bőröm és a szemem.Amúgy alapozóból a Lora-s bejött..Eldolgozható,nem kelti műhatását és már 1-5 hónapja használom,250ft-ért vettem. :D Most kezd vége lenni,úgyhogy jöhet a következő.Szemhéjpúderből is vettem esence,azt a 2 ágyasat,azt hiszem 600ért..nagyon bevált szép színűek,jól lehet vele dolgozni.Vettem egy márkátlan szemhéjpúdert,annak nem volt szép a színe,mondhatni borzalmas,de 3 szín volt összesen 200,nem vártam sok mindent tőle..De keverve az is el fog fogyni. :) Nekem alapvetően beválltak az olcsó sminkek,sőt,pár rimmeles szemhéjpúder,amit vettem színenként 1800-ért simán elcserélném 400ft-osra,mert minősége nem jó,csak a neve. :)

18L

2010. dec. 30. 17:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem is lora kőpúderem van...tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

17/L

2010. dec. 30. 18:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem van 3 lora szemceruzám és nagyon jók! egy ilyen rövidebb, sima kupakos, az inkább krémesebb, és két nagyon hosszú, aminek a kupakja egyben hegyező, azok nagyon tartósak, egész nap ottmaradnak! Kicsit én is szkeptikus voltam, de gondoltam 290Ft annyira nem nagy veszteség, és nagyon örülök hogy végül abból a pénzből amiből máshol alig egyet tudnék venni 3at vettem :) Szóval nem a márka a lényeg
2010. dec. 30. 18:59
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

Én nem szeretnék nagyképűnek tűnni,de nem használtam soha és nem is szeretnék. Csak alapozót és szemspirált használok ebből pedig nagyon jó minőségűt. (Estée Lauder)

Nekem ez vált be a legjobban,nem hinném,hogy egy 500 forintos smink többet vagy jobbat tudna....persze szájfényből veszek olcsót az nem lényeg:D

19/L

2010. dec. 30. 19:46
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek ponthogy nem annyira no name dolgok. A kozmetikusszakma legalábbis használja őket. Ennyi erővel az Essence is no name...-.-"
2010. dec. 30. 21:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Miss Rose szemhéjfestékétől nem kell jobb !

Tapasztalatból mondom, hogy majdnem üti az AVON-os cuccot, a Miss Rose, annyira szép színei vannak, hogy hihetetlen.

Merjed használni őket bátran, nagyon jók tényleg !!

& igaz, hogy 100-as boltokban lehet kapni, de nem mindig a márkás termék a jó, pláne szerintem sminkcuccokban.

Ui.: Ma is vettem egy palettát, és holnap biztos, hogy azzal fogom elkészíteni a szilveszteri sminkem. (:

2010. dec. 30. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!