Ez retusált kép vagy sem, ha nem, hogy érték el ezt a porcelánbaba szerű hatást? Milyen termékeket használhattak?
Figyelt kérdés
Gyönyörű..2010. dec. 21. 18:28
2/15 anonim válasza:
nagyon durva fedésű alapozóval.
3/15 anonim válasza:
De ez bizony az. Photoshoppal érték el :)
4/15 anonim válasza:
Hat tonna alapozó és egy kis PS
5/15 anonim válasza:
Sok smink, fények és photoshop!
Én kifejezetten ezzel foglalkozom, grafikus vagyok.
De nagyon műfeje van, szóval nem értem, miért gyönyörű... :-/
6/15 anonim válasza:
Nem feltétlen van retusálva, mert van nagyon profi sminkes, aki simán el tudja érni ezt a kinézetet.
7/15 anonim válasza:
Van ez az úgynevezett airbrush technika, szerintem azzal csinálták. Keress rá, megéri! Itthon elég kevesen dolgoznak vele, de kinn nagyon nagy keletje van...
8/15 anonim válasza:
ezt PS nélkül is ellehet ám érni. nemkell mindenre rámondani h PS ami hibátlannak tűnik
9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a sminkje nagyon szép:)..és tényleg hihetetlenül hibátlan.Biztos egy vagyonba kerülhet ez a kinézet:(.
2010. dec. 21. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!