Segítsen valaki! Én nem értek a műszempillákhoz!?
Tablófotózásra szeretnék műszempillát felrakatni,mert szépen kiemelné a szemem.De még sosem volt,nem tudom miet rendeljek.Természetes hatású szempillát szeretnék,max. egy picit hosszabb az eredetinél.Valószínüleg tesz-veszen fogom rendelni,és soros lenne a leg célszerűbb,és leg egyszerűbb mert a szálas általában drága.Tudnátok linkelni képet h. milyen az ideális választás?
És egyébként a kozmetikus fel tudja szépen ragasztani?Mert nem szeretnék fényképezés előtt ezzel kísérletezni...azt szeretném ha szép lenne.
Előre is köszönöm!
18/L
kozmetikusnál kérhetsz 3D szempillát is, ami fent is marad :) azt írják, hosszabb és dúsabb lesz a pillád, és szépen lassan magától kihullik. szóval nem kell szenvedni hogy leveszed vagy túlzásba esel vagy ilyesmi, és akár mehetsz strandra is :D
néhány infó:
de tablónál ez is belefér szerintem, csak jobban el kell választani a szempillákat (műszempilla):
de persze ha már eldöntötted hogy hagyományos kell, nem akarlak rábeszélni semmire.
egyébként mindkettő viszonylag olcsó.
Szia!
Én kozmetikus vagyok, és a tincses műpillát ajánlanám neked, főleg, hogy csak erre az egy alkalomra kell, és viszonylag olcsót szeretnél (a szálas 3D pilla 5-6000, ahogy tudom). A soros (szerintem) természetellenes. Menj el több kozmetikába, és érdeklődj az árakról. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!