Szeretném egy kicsit feldobni a ruháimat kiegészítőkkel értek ez alatt gyűrűt, fülbevalót, és karórát?
természetesen bizsuba, a gyűrű kimondottan ilyen nagy színes vagy egy színű inkább a nőies vonalba szeretnék ezekkel elmenni
ruháim nagy része fehér, de vannak zöld, sötét ibolya, barack, barna, fekete színű cuccaim :) ehhez kéne vmi kiegészítő
leginkább boltokat várnék hol lehet Budapesten ilyeneket találni olcsón" mert nem szeretnék egy sima egyszerű gyűrűért 2ezret kiadni:S
karórára vmi ezüst színűre gondoltam vmi kifinomult darabra ami igazából egyszerű de még is nőies :)
ha esetleg linket tudnátok küldeni h nektek milyen kiegészítőtök van vagy ami éppen tetszik azt is megköszönöm, de elsősorban boltok nevét várom:)
mert itt vidéken nem tudom beszerezni netről meg nem szívesen rendelek és nem akarok potyára bemenni :S:(
18/L
New Yorkerben én is láttam mindenféle színű, fazonú órát :) egy állványon vannak a bizsukkal együtt..szerintem ott válogathatsz :) nem drága egyáltalán
a H&M-ben is nagyon sok kiegészítő van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!