Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha az ajkam ala akarok piercin...

Ha az ajkam ala akarok piercinget rakni akkor mit kell tudnom?

Figyelt kérdés
L/16
2010. dec. 20. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy igencsak idiótán tud kinézni.
2010. dec. 20. 09:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ronda, tucat és érdektelen...
2010. dec. 20. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ez nem menő, nagyon kevés embernek jön be, a szüleid és a tanáraid se örülnének szerintem. Nagyon könnyen begyulladhat a lyukasztás után, hetekig-hónapokig fájni fog, feldagad és csúnya vörös lesz a helye. Ráadásul ezeket a tini hóbortokat a gyerekek pár év múlva megunják, és lehet, hogy ha már nem hordod majd és összenő a lyuk, marad egy csúnya heg a helyén. Meg fogod bánni, ha megcsináltatod.
2010. dec. 20. 10:03
 4/9 szamóca. ***** válasza:

:D

akkor én most megpróbálok értékes választ adni...

egyrészt attól függ milyen pc-t akarsz. Ha patkót vagy karikát, akkor neked igazából több dolgod nincs, elmész a pcshez ő berakja, utána fiygelned kell rá egy ideig, nem ihatsz tejes dolgot pár napig, elődordul hoyg bedagad picit stb., de ezt a pc-s el fogja mondani. Ha magadnak akarod csinálni akkor először ne karikát rakj bele, branüllel szúrd ( infuzióstű). Először fertőtleníts midnent, szúrd át a szád, húzd ki a tűt a műanyag csőből, a műanyag csőbe tedd bele a pc-t, és azzal együtt húőzd át a szádon.

ha csináltatod és ha te csinálod is jó tanács: ha sima tlapas pc-d lesz, akkor szilikontalpút vegyél, mert arendes acél szétb*ssza az ínyed.

2010. dec. 20. 10:43
 5/9 szamóca. ***** válasza:
egyébkétn ha normálisan van megcsinálvan em fog hónapokig fájni, nem fog úgy kinézni mintha burjánzó herpeszed lenne, nem fogzsz belehalni, sőt még a dinoszauroszokat sem vonzza, ellentétben azoknak a szavaival akiknek szimplán nem tetszik, ezért mindenféle rémhírt terjesztenek rla, hátha akkor meggyőznek hogy nem kell neked:D
2010. dec. 20. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Rémhírek? Hát tévedsz, tapasztalatból írtam, amit írtam. Én is nagyon megbántam, pedig én csak a fülemet lyukaszttattam ki, ami azért egy fokkal megszokottabb, mint egy ajakpiercing. Harmadik voltam.
2010. dec. 20. 14:00
 7/9 szamóca. ***** válasza:

persze, ltátunk már olyat is akinek lerohadt a fél feje, mégsem ez az átlag.

van egy pár fülbevalóm, porcban is, mindet magamnak csináltam, egyik sem reagált így mint a tiéd.

szúrtam már életemben egypár pc-t is, soha nem tapasztaltam ilyet.

szóval azért nem feltétlen esik le a fejed ha szúrsz egy pc-t:D

2010. dec. 20. 14:02
 8/9 A kérdező kommentje:

szamóca valaszat ertekelem a legjobban...legalabb elmagyarazta az elonyeit es a hatramnyait is amugy a szuleim belegyeznek a tanaraimnak meg nincs bele szolasuk.

es amugy mar kb 3 eve akarok ...es ha nem tetszik kiszedem, lattam mar olyan embert akinek az ajka alatt volt pierc es nem maradt krater vagy mitt tudom en milyen grand kanyon az ajkainal...amugy mindenkinek koszi a valaszokat...

2010. dec. 25. 02:44
 9/9 A kérdező kommentje:

ahh..mar raktam..:) nem szakadt le a fejem xD

tobb olyan szemely van akinek tetszik mint akinek nem

2010. dec. 30. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!