Ha az ajkam ala akarok piercinget rakni akkor mit kell tudnom?
:D
akkor én most megpróbálok értékes választ adni...
egyrészt attól függ milyen pc-t akarsz. Ha patkót vagy karikát, akkor neked igazából több dolgod nincs, elmész a pcshez ő berakja, utána fiygelned kell rá egy ideig, nem ihatsz tejes dolgot pár napig, elődordul hoyg bedagad picit stb., de ezt a pc-s el fogja mondani. Ha magadnak akarod csinálni akkor először ne karikát rakj bele, branüllel szúrd ( infuzióstű). Először fertőtleníts midnent, szúrd át a szád, húzd ki a tűt a műanyag csőből, a műanyag csőbe tedd bele a pc-t, és azzal együtt húőzd át a szádon.
ha csináltatod és ha te csinálod is jó tanács: ha sima tlapas pc-d lesz, akkor szilikontalpút vegyél, mert arendes acél szétb*ssza az ínyed.
persze, ltátunk már olyat is akinek lerohadt a fél feje, mégsem ez az átlag.
van egy pár fülbevalóm, porcban is, mindet magamnak csináltam, egyik sem reagált így mint a tiéd.
szúrtam már életemben egypár pc-t is, soha nem tapasztaltam ilyet.
szóval azért nem feltétlen esik le a fejed ha szúrsz egy pc-t:D
szamóca valaszat ertekelem a legjobban...legalabb elmagyarazta az elonyeit es a hatramnyait is amugy a szuleim belegyeznek a tanaraimnak meg nincs bele szolasuk.
es amugy mar kb 3 eve akarok ...es ha nem tetszik kiszedem, lattam mar olyan embert akinek az ajka alatt volt pierc es nem maradt krater vagy mitt tudom en milyen grand kanyon az ajkainal...amugy mindenkinek koszi a valaszokat...
ahh..mar raktam..:) nem szakadt le a fejem xD
tobb olyan szemely van akinek tetszik mint akinek nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!