Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Én holnap akarok piercinget...

Én holnap akarok piercinget csináltatni a szám fölé (szépségpöttyöt) de az a helyzet, hogy ugye holnap után Szilveszter. Lehet innom piát, és cigizhetek? Mert még friss lesz a seb:S

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 20:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
dohányozni semmiképp!!!!!!!
2010. dec. 29. 20:13
 2/21 anonim ***** válasza:
Inni sem szabad!
2010. dec. 29. 20:18
 3/21 A kérdező kommentje:
Hááát de azt mondják h a pia mindig jó minden sebre,meg fertőtlenít stb..?!:S
2010. dec. 29. 20:19
 4/21 anonim ***** válasza:
igen az alkohol fertőtlenít de csak mértékkel amúgy szétmarja....első vok
2010. dec. 29. 20:24
 5/21 anonim ***** válasza:

még divat a szépségpötty piercing?

Azt hittem az egyre cikibb viselni,mert ma már nem olyan nagy szám..

Egyébként a válasz: Sem bagó,sem pia..Várni kell vele,míg meggyógyul..vagy csináld szilveszter után..

2010. dec. 29. 20:28
 6/21 A kérdező kommentje:
De szerintem ha oszok is,nem fogom kortyolgatni,hanem egyből iszom,meg talán nem ér fel az ínyem végéig,meg ha cigizek is akkor szerintem beszívom,kifújom..vagy áá nem tudom..félek h nem csinálhatom majd ezeket...pedig jó lenne, leszünk 20an mindenki cigis,nem fogom kibírni,jó nem azt mondom h egész éjszaka inni meg dohányozni fogok,de... jó lenne azért 1-2 pohárral meginni újévkor,meg 1-2 szálat elszívni ):
2010. dec. 29. 20:29
 7/21 szamóca. ***** válasza:

mér ha később cisnálod simán kibirod hoyg ne cigizz?:D

semmi baja nem lesz tőle. nem tesz neki kimondottan jót, de nem lesz tőle bajod .rengeteg embernek szúrtam már aki cigizik és iszik is, semelyik se pihentette és mégis mindegyik él még ... amennyire én tudom...:D

2010. dec. 29. 20:32
 8/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy 16? nem azon kéne izgulni h mindenki dohányzik te meg nem...meg ha már eldöntötted minek kérdezősködsz...leírtuk a választ....ha azért akarod h szilveszterre legyen meg felesleges...csináltad meg utána addig meg tussal tegyél oda egy pöttyöt...
2010. dec. 29. 20:34
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszöönöm a választ szamóca.:)

Nah ilyen embert akartam én hallani,aki talán tapasztalt,és ért az ilyen dolgokhoz:)

Köszönöm.

2010. dec. 30. 13:52
 10/21 anonim ***** válasza:

Ért...olyan nem írt ide aki nem ért....de tudod....felvágás miatt ne csináltasd meg max csak utána, még egyszer mondom...

a pöttyös dolgot meg nem bántásból írtam én sokáig csináltam....

de TE tudod...

sok sikert hozzá...

2010. dec. 30. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!