Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz ha egy 13-14...

Szerintetek gáz ha egy 13-14 évesen aki 15-16 nak néz ki piercinge van? :O

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 22:12
 1/7 Réti bubuzér ***** válasza:
74%
CSak ha úgy néznek rá, mintha 18-19 lenne, és úgy gondolkodik, mint egy 20-21 éves.
2010. dec. 18. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont.
2010. dec. 18. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

19/L

Hát nem tudom, biztosan nem fogják jó szemmel nézni.

Szerintem még várj vele...

Nekem apukám még amikor 12-13 voltam megígérte, hogy 14 évesen az egyik ismerősének a siófoki szalonjában kaphatok majd egy köldökpiercinget.

Sajnos amikor azon a nyáron mentünk szegény férfi balesetet szenvedett és meghalt :(

Azóta nem lett piercingem és kétlem hogy már lesz, mert orvostanhallgató vagyok...

Ha nem lennék akkor vszeg jobb oldalt az ajkam felett lenne egy, meg a bokámban- ezen mindig gondolkodtunk 1 bnőmmel hogy vajon meg tudnák-e csinálni. Industrial a fülemben.

Tetoválás - szintén ha nem lennék orvostanhallgató:

Egy hatalmas cseresznyefa - vagyis inkább az virágai pár ággal VAGY egy sárkány a hátamon. Pár csillag fül mögött, hüvelykujjnál kézháton. Csuklón felirat: Skill, Strenght.

Karon talán vmi bibliai idézet.

Nah szóval szépen kivarratnám magam, de azért elég furán néznék ki később orvosként így. A hivatás pedig mindenekelőtt.

A piercinget mondjuk ki tudod venni, de a heg lehet megmarad. Ha később viszont a tetkón gondolkodnál akkor az viszont olyan hogy örökre rajtad marad, vagy jössz hozzánk leszedetni - nem olcsón...

2010. dec. 19. 00:26
 4/7 anonim ***** válasza:

lehet hogy menő és jól néz ki és tetszik :) az is lehet hogy megbánod és nem áll jól :) sok dolog lehetséges

lehet a suliba sem nézik jól szemmel

na meg az is fontos hogy hova csináltatod

ha csajszi vagy és a köldöködbe azt nem látják

ha srác és a szemöldöködbe vagy csajként a nyelvedbe,ajkadba,orrodba na az már olyan hogy nem mindenhol nézik el:)

2010. dec. 19. 08:52
 5/7 A kérdező kommentje:
egy a baj h már meg csináltattam jó is áll meg nem bántam meg nagyon szeretem csak az abaj h van aki egy idős velem és lehet féltékenységből nem tudom betámad :S amúgy a nyelvemben van : Dés nem szeretném kivenni csak azért mert van akinek nem tetszik..:/
2010. dec. 19. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

előző 19/L

Féltékenységből betámad?

Jajj de régen volt már amikor én is így gondolkodtam...

De amúgy sajnos tényleg voltak ilyenek.

Nem kell velük foglalkozni... meg azért neked se kell menőzni vele mindenkinek suliban :

Remélem minden ízt rendesen érzel és tudsz beszélni is.

A fogadra vigyázz, ha elkezdi lekoccolni a zománcot akkor inkább vedd ki, a fogad sokkal drágább megcsináltatni és mindig járhatsz vissza a fogorvoshoz.

Aztán viseld egészséggel - nem tudom mit szokás ilyenkor mondani :D:D

2010. dec. 20. 04:22
 7/7 A kérdező kommentje:
hát ha kérika akkor se szivesen mutoatom.... de amúgy kösz >.< : DDD
2010. dec. 20. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!