Emolány kérdése:
Kinek van piercinge? Fájt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 19:48
1/12 anonim válasza:
Köldök piercing :) nem fájt semennyire se!!! orpiercingem is volt, de az macerás volt, így 3év után meguntam :) 19/L
2/12 A kérdező kommentje:
Miért mi baj volt vele ?
2011. okt. 4. 20:01
3/12 anonim válasza:
nekem nyelvpiercingem volt 2* is. Sajnos annyira begyulladt mind a kétszer, hogy orvos szedte ki elsőnek utána pedig mandulámat ki kellett venni és akkor ki kellett szedni. Egyik alkalommal sem fájt.
Volt ajakpiercingem is. Attól féltem, csak érzéstelenítő sprayt kértem és semmit sem éreztem. Rákészültem, erre már rég benne volt :)
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz lenne egy 13 évesnek ?
2011. okt. 4. 20:07
5/12 anonim válasza:
Orrpiercingem van,másfél hónapja csináltattam.Egyáltalán nem fájt,és nagyon tetszik :)
6/12 A kérdező kommentje:
Én is az orromba akarom :))
2011. okt. 4. 20:20
7/12 anonim válasza:
Nekem annyi volt a bajom az orrpiercinggel,hogy kozmetikusnál ki kellett venni, aztán nátha miatt nem raktam vissza arra az éjszakára, így egy éjjel alatt benőtt.
9/12 A kérdező kommentje:
Olyan hamar ?
2011. okt. 5. 19:58
10/12 anonim válasza:
Igen,a friss piercing(legalábbis az orr,mert nekem csak az van)pár óra alatt beforr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!