Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszik ha egy lánynak piercinge (esetleg több) van? Ha igen, ha nem, melyik részen nem szeretitek, és melyik részen igen, és miért?

Figyelt kérdés
írhatnak lányok is a tapasztalataikról: )
2010. jún. 1. 18:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

max köldökbe de oda se.

Nem egy termintárral akarok járni

2010. jún. 1. 18:31
 2/31 anonim ***** válasza:
igen ,nem,nem igen ,nem
2010. jún. 1. 18:32
 3/31 anonim ***** válasza:

Engem kiráz a hideg tőle. Ha csöcsön vagy punciban lenne bottal sem nyúlnék hozzá, akár milyen jól néz ki. De a köldökben is undorító. Megymagyarázni nem tudom, egyébként teljesen normális vagyok.

F/23

2010. jún. 1. 18:33
 4/31 anonim ***** válasza:
Nálam is a köldök még rendben van, de a fejen nem igazán tetszik, max egy szolidabb karikár az orrában még el tudok képzelni.
 5/31 anonim ***** válasza:

Hát ez eléggé az ízléstől függ!

Nekem például nem nagyon tetszene az orrban karikák, a fülben 47 cucc, sőt kombinálva a kettő egy lánccal összekötve...

De ez tényleg csak attól függ kinek mi tetszik, talán olyan is van akinek az én verzióm is bejön :D

6/31 anonim ***** válasza:
az az érdekes, hogy leginkább a ronda csajok csinálják ezt, közben még jobban elcsúnyítják ezzel magukat!
2010. jún. 1. 18:34
 7/31 anonim ***** válasza:
köldökbe, nyelvbe v száj fölött tetszik. többi nem nöies sztem. na és a másik h ne legyen sok
 8/31 anonim ***** válasza:
nekem volt egy időszak amikor a pélómban volt egy 8cm átmérőjű karika, és az orrpiercingemmel volt összekötve egy vécélánccal.Az utcán viszont eléggé megnéztek miatta így a főnököm tanácsára kiszedettem
 9/31 anonim ***** válasza:

Igazából egyik részén se szeretem. Nem akarok véletlen beleakadni, meg ugye szörnyű belegondolni mit tenne autóbalesetkor a piercing miközben 1-2 másodperc alatt lassul le pl.: 100-ról 0-ra a test. Vajon kiszakadna? Mennyi húst vinne magával? A biztonsági öv megfog, de a piercing tovább repül. Nagyobb súlyú mint a szövetek, nagyobb a tehetetlenség, nagyobb erő kell hogy lefékeződjön.

Hm mindegy, egyébként azért mert a természetesség híve vagyok. :)

2010. jún. 1. 18:36
 10/31 A kérdező kommentje:

utolsó:

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyébként én azon gondolkodom, hogy az orromba tegyek egy pici követ. nem vagyok se ronda, se kövér :D

2010. jún. 1. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!