Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik ha egy lánynak piercinge (esetleg több) van? Ha igen, ha nem, melyik részen nem szeretitek, és melyik részen igen, és miért?
max köldökbe de oda se.
Nem egy termintárral akarok járni
Engem kiráz a hideg tőle. Ha csöcsön vagy punciban lenne bottal sem nyúlnék hozzá, akár milyen jól néz ki. De a köldökben is undorító. Megymagyarázni nem tudom, egyébként teljesen normális vagyok.
F/23
Hát ez eléggé az ízléstől függ!
Nekem például nem nagyon tetszene az orrban karikák, a fülben 47 cucc, sőt kombinálva a kettő egy lánccal összekötve...
De ez tényleg csak attól függ kinek mi tetszik, talán olyan is van akinek az én verzióm is bejön :D
Igazából egyik részén se szeretem. Nem akarok véletlen beleakadni, meg ugye szörnyű belegondolni mit tenne autóbalesetkor a piercing miközben 1-2 másodperc alatt lassul le pl.: 100-ról 0-ra a test. Vajon kiszakadna? Mennyi húst vinne magával? A biztonsági öv megfog, de a piercing tovább repül. Nagyobb súlyú mint a szövetek, nagyobb a tehetetlenség, nagyobb erő kell hogy lefékeződjön.
Hm mindegy, egyébként azért mert a természetesség híve vagyok. :)
utolsó:
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
egyébként én azon gondolkodom, hogy az orromba tegyek egy pici követ. nem vagyok se ronda, se kövér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!