Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik ha egy lánynak piercinge (esetleg több) van? Ha igen, ha nem, melyik részen nem szeretitek, és melyik részen igen, és miért?
én személy szerint undorítónak találom
14/F
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:19
miért lenne gáz??vagy mi gáz lenne?!?!
Én sokáig terveztem, hogy majd csináltatok a számba két oldalra, valahányszor valahol előkerült a piercing téma beszélgetésnél mindenki megjegyezte, hogy nekem az rohadt jól állna. Viszont barátom azt mondta, hogy ne csináltassak, kérdeztem tőle hogy miért ne, csak annyit mondott hogy mert taszító tud lenni. Szóval inkább nem csináltatok, neki akarok tetszeni, és már le is mondtam róla. Szüleim is azt mondták, hogy ne legyen, inkább a fülemet lövessem.
Bal fülemben 5, jobb fülemben 4 lyuk van jelenleg, eddig mindenkinek nagyon tetszett és ezt még a barátomnak is tetszik. A végső tervem hogy összesen 12 fülbevalóm legyen, még csináltatok hármat a porcba majd ha rászánom magam.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!