Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszik ha egy lánynak piercinge (esetleg több) van? Ha igen, ha nem, melyik részen nem szeretitek, és melyik részen igen, és miért?

Figyelt kérdés
írhatnak lányok is a tapasztalataikról: )
2010. jún. 1. 18:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
ez már orvosi eset... minden értelemben
2010. jún. 1. 19:01
 22/31 anonim válasza:
A barátnőmnek ajak- és nyelvpiercingje van. Meg lehet szokni, egy idő után észre sem venni, de máshol nem igazán preferálom.
2010. jún. 1. 19:01
 23/31 anonim ***** válasza:

én személy szerint undorítónak találom

14/F

2010. jún. 1. 19:11
 24/31 anonim ***** válasza:
Akik piercingezik magukat azokkal valami gáz van, úgyhogy én nem kezdenék ilyennel.
2010. jún. 1. 19:19
 25/31 nielindi ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:19

miért lenne gáz??vagy mi gáz lenne?!?!

2010. jún. 1. 19:31
 26/31 anonim ***** válasza:

Én sokáig terveztem, hogy majd csináltatok a számba két oldalra, valahányszor valahol előkerült a piercing téma beszélgetésnél mindenki megjegyezte, hogy nekem az rohadt jól állna. Viszont barátom azt mondta, hogy ne csináltassak, kérdeztem tőle hogy miért ne, csak annyit mondott hogy mert taszító tud lenni. Szóval inkább nem csináltatok, neki akarok tetszeni, és már le is mondtam róla. Szüleim is azt mondták, hogy ne legyen, inkább a fülemet lövessem.

Bal fülemben 5, jobb fülemben 4 lyuk van jelenleg, eddig mindenkinek nagyon tetszett és ezt még a barátomnak is tetszik. A végső tervem hogy összesen 12 fülbevalóm legyen, még csináltatok hármat a porcba majd ha rászánom magam.

17L

2010. jún. 1. 19:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Nekem van a szám fölött a nyelvembe és a köldökömbe, a mostani barátomat az elején zavarta a nyelvembe de mostanra megkedvelte, a köldökömbe nemrég csináltattam ismét, elösször arra is azt mondta h ne, de amikor meglátta benne rögtön mondta h naon szép és jó h ott van..
2010. jún. 1. 19:48
 28/31 anonim ***** válasza:
19:19-es vagyok: szerintem az rég nem egészséges lelkületre vall, ha valami divathóbort vagy önértékelési problémák miatt valaki ilyen bizb*szokat lyuggat önnön testére/-be. A természet adott nekünk egy testet, fémek és egyebek nélkül, úgy kell elfogadni, és ápolni. Az én szememben a ronda kategóriába megy át az a lány, akin ilyenek vannak. Még a fül elmegy, bár én azt se értem mire jó, de nyelv, orr és egyéb testrészeknek tényleg nem látom értelmét így megcsonkítani. Tudom maradi vagyok, de szerencsére nem terjedt még el annyira ez a hülyeség, úgyhogy nekem is jut pár.:)
2010. jún. 1. 20:12
 29/31 A kérdező kommentje:
miért lenne önértékelési probléma kivetülése egy piercing?
2010. jún. 1. 23:09
 30/31 anonim ***** válasza:
2010. jún. 6. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!