Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy csináljam meg a szám...

Hogy csináljam meg a szám olyanra, mint Selena Gomeznek van ebben a klipjében?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=M8uPvX2te0I

Drágább megoldások is jöhetnek, csak tartós és jó legyen. :)

És a hajszíne szerintetek milyen barna? Nagyon szép szín-

2010. dec. 12. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy veszel világos, barack színű szájfényt/rúzst, vagy korrektorral kened le a szád, utána átlátszó szájfényt raksz rá.
2010. dec. 12. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szilikon olaj, juvederm ultra, restylane, (nem olyan tartos), aquamid. oriasi a valasztek. Plasztikaval a szajemeles.
2010. dec. 12. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Inkább a színére gondoltam, a szám formájával nincs gond. :D
2010. dec. 12. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
én is azt tudom mondani, hogy korrektor vagy alapozó a szájra, rá áttetsző vagy bőrszínű szájfény... vagy ha szerencséd van, és találsz ilyen "nude" színű rúzst, akkor az is jó (bár én eddig csak M.A.C.-nél láttam, ami nekem pl. kicsit drága lenne).
2010. dec. 12. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor alapozod és púderezed az arcod, akkor vagy alapozót, vagy púdert tegyél rá. Utána használj vagy színtelen, vagy nude árnyalatú szájfényt. Pl van az Essencenek egy új kollekciója, én is vettem és nagyon szép, nude árnyalatai vannak: [link]

Ott vannak a színárnyalatok is.

2010. dec. 12. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 13. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!