Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a piercingről?

Mi a véleményetek a piercingről?

Figyelt kérdés

Lehet nem ide tartozik a kérdés de a válaszok annál inkább érdekelnek. A kérdés adott... egyszerű véleményekre vagyok kíváncsi! Köldök piercing, intim piercing, orrpiercing etc. :D

??/L

2010. dec. 10. 17:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A fülbevaló és a nyaklánc az ízléses.

És nekem ne mondja senki, hogy azok a hatalmas fültágítók nem mutogatás céljából vannak valaki fülében.

2010. dec. 10. 18:40
 12/27 anonim ***** válasza:

A hajfestés, ruházkodás, sminkelés mind feltünőségi viszketegségből van... Egyszerűen egy szaros ékszer! Mit nem lehet ezen érteni?!

Istenem......

2010. dec. 10. 21:18
 13/27 anonim válasza:
Én szeretem a piercing-et a lányokon. A fültágítás meg nyaknyújtás :) meg hasonlókat nem. Viszont a tetkók kilencen százaléka lelomboz. Mert igénytelen. Ráadásul egy-sok percinget, ki lehet venni. Míg egy tetoválás örök nyomot hagy, még ha ki is koptatják. A hagyományos 10-20 fele piceing helyén elég kis nyomot hagy, ha egyszer-kétszer kilyukaszt is.
2010. dec. 11. 10:36
 14/27 anonim válasza:

Nekem nem jön be, mert szerintem nem természetes dolog. Sőt, még a hatalmas nagy fülbevalók sem tetszenek egy nőn.

26/f

2010. dec. 11. 20:00
 15/27 anonim ***** válasza:

Van tetoválásom és piercingem is. :) Nem itélem el. Van egy bizonyos réteg akiknek bejön...

18L

2010. dec. 11. 22:15
 16/27 anonim válasza:

Lány vagyok, van industrial piercingem, meg fülpiercingjeim, 1 profi mesterrel elkészített kisméretű tetoválás a hátamon, és igen, szeretem őket, szeretem az ilyen embereket, és azokat az embereket is, akiken nincs semmi. Én úgy éreztem, nekem ezek kellenek, abszolúte nem feltűnőek, normálisan lettek elkészítve, az én értékrendszerem szerint ez belefér egy lány külsejébe.

Nagy híve vagyok a body modificationnek, imádom az emberi testet, de egy olyan férfi nekem se kellene, aki végig van varrva, agyon van szúrkálva, és még a heréiben is tágító lakozik... Egy határon belül azonban megfér, kit érdekel, ha az illető személyisége megkapó?:)

2010. dec. 12. 01:45
 17/27 anonim válasza:

"A kérdező kommentje:

Egy piercing nem pont feltűnési viszketegségből csináltat valaki... bár lehet.. Bár az is egy ékszer, mint egy fülbevaló vagy egy nyaklánc. :|"

de!

Azért csináljátok, hogy feltűnőek, karakteresek legyetek.

Ez nem baj.

A fogpiercing az gáz, meg bármi ami az arcon van (orr száj alatt, szemöldök) de valahogy nekem a köldökpénisz nagyon teszik (persze nem egy elefánton hanem egy fitness szépségen, akinek a hasán nincs zsírhegy!

"Z"

2010. dec. 14. 18:13
 18/27 A kérdező kommentje:

akkor a piercing olyan 'egyedivé' válásból csinálják?

Én nem vagyok elefánt... sem anorex fitness baby... bár nekem is köldök piercingem van. A kérdést kíváncsiságból tettem fel. És nem a fúj undorító válaszokért hanem hogy másoknak miért tetszik!

Köszönöm a válaszaitokat. ^^

2010. dec. 14. 18:22
 19/27 anonim válasza:
Köldökpénisz?:D
2010. dec. 14. 18:33
 20/27 anonim válasza:

sztem undorító, és annak nem látom értelémét se, azt meg nem értem mire jó hogy lyukakat csináltatsz a testedre, aztán fém karikákat raksz bele.

16/F

2010. dec. 14. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!