Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a piercingről?

Mi a véleményetek a piercingről?

Figyelt kérdés

Lehet nem ide tartozik a kérdés de a válaszok annál inkább érdekelnek. A kérdés adott... egyszerű véleményekre vagyok kíváncsi! Köldök piercing, intim piercing, orrpiercing etc. :D

??/L

2010. dec. 10. 17:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem tetszik. Az pedig hogy olyan férjet válasszak magamnak, aki testékszerekkel és tetoválásokkal, sőt még talán fültágítókkal "díszíti" magát, na ez a gondolat számomra lehetetlen.
2010. dec. 10. 17:53
 2/27 anonim ***** válasza:

nem tartom szexinek, semelyik testrészen se

!!/F

2010. dec. 10. 17:53
 3/27 anonim ***** válasza:
Sztem k*rvás, de ha mondjuk 18-20 felett vagy, akkor arcra mehet, de nekem az se jelent előnyt egy lánynál...18/F
2010. dec. 10. 17:56
 4/27 anonim ***** válasza:
Örömmel olvasom hogy féfri válaszolók mit írnak. Nekem sem tetszik én lány vagyok, és soha nem lyukasztanám magam ki sehol, azért, hogy még egy fém dolgot hordhassak magamon.
2010. dec. 10. 17:58
 5/27 anonim ***** válasza:
Az első választ nő adta :) Ráadásul tetoválás és piercingmentes :):)
2010. dec. 10. 17:58
 6/27 anonim ***** válasza:
Igen sejtettem nem is rád értettem, de annak is örülök, hogy vannak nők akiken nem tetszik :)
2010. dec. 10. 18:04
 7/27 anonim válasza:
Nem tudom szerintem nem z igazi és egyépként is meg a tetko ismhogyha az emberke öreg lesz és pl egy nyugod öregek otthonai emberke milyen lesz már a ráncos börén a tetkó vagy éppen a pirszing ????,
2010. dec. 10. 18:04
 8/27 A kérdező kommentje:
Ha egy lánynak/fiúnak van piercingje az egyből kiábrándító?
2010. dec. 10. 18:05
 9/27 anonim ***** válasza:
Igen. Mégis hogyan nézzek rá? Ne érts félre, nem bélyegzem meg, meg nekem tényleg semmi bajom az emberekkel, pusztán képtelen lennék komolyan tervezni egy olyannal, aki tönkreteszi a testét feltűnési viszketegségből.
2010. dec. 10. 18:21
 10/27 A kérdező kommentje:
Egy piercing nem pont feltűnési viszketegségből csináltat valaki... bár lehet.. Bár az is egy ékszer, mint egy fülbevaló vagy egy nyaklánc. :|
2010. dec. 10. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!