Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A szememhez milyen sminket...

A szememhez milyen sminket készítsek?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a kép a szememről,bocsi hogy picit homályos lett =/ Ki milyen sminket ajánl?Milyen színek azok amik nagyon jól állnak? 15/L

2010. dec. 5. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Elöször is gyönyörű a szemed :D

Másodszor hétköznapi smink vagy karűcsonyi? hét köznapra szerintem egy enyhe füstöt szem csodás lenne mert gyönörű a szemed ha karia akkor meg lehet erősebb is :D

2010. dec. 5. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok bocsi karácsony akart lenni meg hétköznap:D
2010. dec. 5. 15:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát pl: Buliba XD Karácsonyi,xD meg őőő ballagásra?:D

Köszi:$

2010. dec. 5. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Na akkor buliba sztem a felsődhöz igazitsd vagy ha fekete a felsőd akkor dobd fel pl egy kék karkötövel és akkor egy kis kéket csempészhetsz a sminkbe:D

Karia szerintem egy barna füstös szem legyen egy kis csillámmal megbabonázva :P

Ballagás huh hát legyen ezüst mert az gyönyörű a te szemeddel de ezek olyanok amiket irtam hogy variálhatod hogy ahideg ezüst lesz karin és a meleg barna meg ballagáson ezeket variálhatod rem tudtam segiteni első voltam puszi

2010. dec. 5. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=nAT5XQnEzy0&feature=fvsr ez is nagyon szép és nem a legnehezebb szerintem gyakorlás kérdése

http://www.youtube.com/watch?v=4CjmaJgUG8E Hát érdemes dorka sminkjei között szét nézni és gyakorolni emrt szerintem ezek mind jok megint első voltam puszi:D

2010. dec. 5. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
22%

Jajj ez olyan átlátszó...látszik h csak azért tetted fel a kérdés+a képet h mindenki itt dicsérgessen h húú milyen szép szemed van..stb.

Kellett az ego fényezés lásd be.

-.-"

2010. dec. 5. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Kék és zöld szemsmink kizárva! Ugyanis ha jól láttam, kék a szemed és belül zöld, így az ugyanilyen színek teljesen elvonnák a figyelmet a szemed színéről és egybeolvadna a sminkkel.

Ajánlom a barna, a fekete(!!), a rózsaszín halványabb árnyalatait, és a bézs színeket.

A többi (kifestési technika, stb) már csak attól függ, hogy milyen hangulatod van. De pl. buliba fekete füstös szem tökéletes, viszont mindenféleképpen keverd valamilyen színnel (pl. a belső szemzugba fehér vagy ezüst, vagy a felső szemhéjra 1 árnyalattal halványabb fekete, vagy barna). Hétköznapokra meg pl. rózsaszín vagy bézs smink az egész szemhéjadra, és a szempillák tövébe fekete tus.

Remélem segítettem!

2010. dec. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!