Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket válasszak a...

Milyen sminket válasszak a szememhez?

Figyelt kérdés
Zöld a szemem, de nem tudom milyen szín illik hozzá legjobban. Mit ajánlotok?
2011. júl. 1. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan lányt, akinek zöld a szeme, és zöld színt használ. Neki pl nagyon jól áll. Neked nem tudom hogyan állna, életemben nem láttalak (valszeg), próbáld ki.
2011. júl. 1. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
fekete
2011. júl. 1. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szemhéjpúderből választhatsz, szürkét, aranyat, földszíneket. A viván Évi, ilyen színösszeállítással sminkelt ki egy zöld szemű modellt.Nagyon szépen kiemelik a zöld szemet. Ne mindig feketét használjatok! A kevesebb néha több! Én csak kontúrozok feketével!
2011. júl. 1. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

itt jó pár linket kitettem, és ezek közül mindegyik zöld szemhez passzoló :)

de ha színek érdekelnek, akkor abszolút az arany minden mennyiségben, a bronzos is elég jó hatást kelt, zöld, abból inkább az ilyen barnásba hajló zöldre gondolok, a sötét barna, a lilás-szürkés-barna, a lila mindenképp!

a fekete is nagyon jó, abból azt mondom, csak akkor használj dramatikus sminkez feketét, ha eseményhez illik,de tényleg vigyázz vele mert ugyan fantasztikus lehet az összhatás, nagyon nézni fognak :D

én azt mondom nincs a földön olyan nő akinek ne állna jól a tusvonal, szóval az is!

a szürkét kerüld, nem igazán jó választás, sápít!!!

remélem segítettem :) pusz

2011. júl. 1. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Igen nekem eddig csak a fekete jött be, csak szerettem volna egy kis színt. Meg nem szeretem a nagyon esős sminket. De azt hiszem kipróbálom a lilát és az arany, barna színeket.
2011. júl. 1. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!