Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudom csak az egyik...

Hogyan tudom csak az egyik szemöldökömet felhúzni? Nektek sikerül?

Figyelt kérdés

nekem még nem sikerült sohasem... :(:(

sajnos :(

lécci írjátok ki ti hogy csináltátok??? :D:D:D

2010. dec. 5. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát még nekem sem sikerült...:D
2010. dec. 5. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
mindig próbálkozok vele, de nem megy...
2010. dec. 5. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Én tudom a kettőt külön-külön is. :D
2010. dec. 5. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
én csak az egyiket tudom, a másikat nem.
2010. dec. 5. 15:40
 5/11 anonim ***** válasza:
én mindkettőt feltudom külön-külön is, nemtudom ebbe mi a nehéz
2010. dec. 5. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:

én tudom.:D Kiskoromban folyton ezt gyakoroltam, mert nem értettem, hogy a rajzfilmekben hogy tudják megcsinálni...aztán addig gyakoroltam, ameddig sikerült:D

15/L

2010. dec. 5. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is sikerül. Vagy 5 éven át próbálkoztam, mire összejött elsőre, azóta tudom. :D
2010. dec. 5. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Én egyszer megkérdeztem egy barátnőmet, hogy ő hogyan tudja csak az egyiket felhúzni (ő ugyanis "profin" csinálta :) ), és csak annyi volt rá a válasza, hogy először ő se tudta csak az egyiket felhúzni, de évekig gyakorolt a tükör előtt, és aztán sikerült.

Hát azóta (2 éve) én is állandóan gyakorolom (erre nincs külön technika, egyszerűen csak próbálgatni kell), és egyszer már félig sikerült! :D

2010. dec. 5. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
jó kérdés :S nekem néha szokott sikerülni, de amikor direkt próbálom sose megy o_O
2010. dec. 5. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Megmosolyogtattál:) mert nyolcévesen, amikor a mozikba ment az Oroszlánkirály annak idején, akkor tetszett meg, és elkezdtem gyakorolni, hogy nekem is menjen, egy-két év alatt tökélyre fejlesztettem:) szóval csak gyakorlat teszi a mestert...
2010. dec. 6. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!