Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemüveges lettem. Mikre kell...

Szemüveges lettem. Mikre kell figyelni ilyenkor?

Figyelt kérdés
úgyértem eddig csak annyit tudok, hogy két kézzel kell levenni a szemüveget.... segítsetek! ^^
2010. dec. 4. 21:47
 1/9 nemtudommitdehogy válasza:
Próbálj meg nem elesni, nem összetörni a szemüveget =).
2010. dec. 4. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Télen a hidegből bemenni a melegbe kis meglepetéssel fog járni. (bepárásodik a szemüveg). Ne aludj szemüvegben, mert egyrészt kényelmetlen, másrészt sérülhet.
2010. dec. 4. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Naponta legalább egyszer takarítsd meg ha egész nap rajtad van, vagy új jársz mint én:D Sokszor át sem látok rajta. és van olyan hogy úgy veszik le rólam és törlik meg.
2010. dec. 4. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Én még annyit tennék hozzá, hogy testnevelés órán is vedd le, mert pl: ha kosaraztok, vagy bármi labdajátékot játszotok, akkor megsérülhet a szemüveg! Amikor levetted, tedd tokba!

20/L

2010. dec. 4. 22:20
 5/9 anonim válasza:
Csináltass egy tartalékot és ha hosszabb útra mész, vidd magaddal.
2010. dec. 4. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

pff....én ezért váltottam kontaktlencsére

zavart hogy bepárásodott télen, meg mindig maszatos volt és tesin SEMMIT nem láttam a labdából...mivel -6osak a szemeim... így meg már jó mert tökéletesen látok és nem kell attól félnem h a szemüveg lencse darabkái a szivárványhártyámban kötnek ki...

2010. dec. 5. 00:38
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
amúgy a másik szemem meg -7 fele lehet
2010. dec. 5. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:

ha esik az eső mindenképp töröld meg a szemüveget, mert tutira vizes lett

egyszer úgy jártam, hogy esett az eső és a szemüvegem tele volt esőcseppekkel én pedig nem vettem észre, de tényleg és amikor beértem a suliba egyik osztálytársam szólt, hogy meg kéne törölni

2010. dec. 5. 09:39
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek=)
2010. dec. 6. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!