Visszanőhet még a szemöldököm szerintetek?
Figyelt kérdés
na szóval az a helyzet, hogy kb 2 éve elcsesztem a szemöldököm( egyik rövidebb volt sokkal, mint a másik) , aztán megpróbáltam , hogynéz ki ha ceruzával kipótlom..de nemtetszett, és kiszedtem az egészet..majd idővel belejöttem a "megrajzolásába", sokan azthiszik a mai napig, hogy tetovált, állítólag nagyon értek hozzá.Nem azt a csík vékony idétlen vonalat húzom , hanem vastagabbat és szép íveset. (ja és nem a homlokomon van , mint az idétlen plázaribiknek, nincs csodálkozós tekintetem vele)Kitetováltatni nemszeretném , mert ugye azmár "örök". Viszont nyáron bajban vagyok:Dnemtudok rendesen strandolni, mert ugye víz nemérheti, mert lemosódik:Dmost vissza szeretném növeszteni..szerintetek többszöri gyanta után visszanőhet még?2010. dec. 3. 17:40
1/14 anonim válasza:
azt nem tudom hogy visszanő e de akkor ne csináltass csak négyéves tetoválást,vagy menj el nyáron sminkeshez és ő tud neked csinálni olyat(esetleg kozmetikus) ami vízálló,vagy csak egy-két hét folyamatos(!!) strandolás után fog lejönni!
2/14 A kérdező kommentje:
tetoválást SEMMIKÉPP nemszeretnék, mert még a legjobb kozmetikában is idétlenül csinálják meg..annál az enyém sokkal szebb, amit saját magam csinálok. nekem a természetes kéne:S köszi azért:)
2010. dec. 3. 17:54
3/14 anonim válasza:
ó hát igazán nincs mit,de ha te magadnak megcsinálod,akkor a sminkes csak körberajzolja és utána lemossa a körvonal ottmarad azt felölti olyan "színnel" amilyet te választasz és az megmarad a vízben is,majd kopni fog és újrafesti!
nyugi sminkes vagyok csak tudom:)
4/14 A kérdező kommentje:
nagyszerű:Dtehát megcsinálom magamnak itthon és körberajzolja..hmm :D fuu nagyonköszi , ezt nemis tudtam:)
2010. dec. 3. 18:30
5/14 anonim válasza:
ó hát most már tényleg nincs mit:)amúgy ha a strandon megázik akkor ha elered az eső és megázol akkor nem folyik el?vagy nagy párában?
6/14 A kérdező kommentje:
esőben nem:Dsoha semmi baja nemvolt még esőben , és párás időben sem..barna szemceruzával csinálom, nagyon jó minőségú, még mosakodásnál is többször megkell dörzsölnöm , hogy teljesen lejöjjön. ha akarom úgy alszok, hogy reggelre is teljesen ép:D de az zavar, hogy strandon nemtehetem bele a fejem a vízbe...
2010. dec. 3. 18:51
7/14 A kérdező kommentje:
de ugye általában esőben , esernyő van nálam...:Dmeg ha esik , akkor nem teljesen előre nézek, még akkorsem néznék ha eredeti szemöldököm lenne, mert nemszeretem amikor a képembe ver az eső..így akkor egy kicsit lejjebb van a fejem:D tehát víz nem éri a szemöldököm
2010. dec. 3. 18:54
9/14 anonim válasza:
Milyen szemceruzát használsz? Én is akarom tudni:) Egyébként nagyon lassan, de visszanő, bár unokatesóm 2000 dollárért tetette vissza a tarkóján lévő pelyhes szálakból, amit tinikorában kiszedett.
10/14 anonim válasza:
Volt oszt társamnak egy tanuló kozmetikus egyszer igazítás helyett az egész szemöldökét legyantázta, és évekkel később nőtt neki vissza. addig ceruzával rajzolta, de mikor elkezdett visszanőni, akkor már csak porral erősítette a formáját. Érettségire egész szép szemöldöke nőtt.
De ez a tartósan festett dolog nem rossz, bár nálunk az idős nénik néha viccesen néznek ki a frissen festett fekete szemöldökükkel, meg a totál fehér hajukkal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!