Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Háát. Nemtudom érdemes lenne-e...

Háát. Nemtudom érdemes lenne-e kockáztatni:S :D (? )

Figyelt kérdés
Tudjátok..manapság majdnem minden fiatalon, van az a karkötő szerűség, ami két gumi anyagú karika, egymásba rakva..És nekem az nagyon tettszik, csak az a baj, hogy nem tudom, melyik szín, mit jelent..Csak a feketét tudom:$$ :D de azt még nem igen hordanám...Szóval Nem tudjátok mit jelentenek? pl. a sárga, rózsaszín, lila, és a zöld? Ugyanis nem szeretnék leégni hogy olyat hordok, aminek nem tudom a jelentését, és az még rosszabb lenne, ha esetleg valami félreérthető dolgot jelent, vagy épp jelez :DD :S a válaszokat előre is Köszi.:D
2010. nov. 29. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Az mióta jelent valamit? Honnan szeded ezt?
2010. nov. 29. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Azokra a színes gumi karkötőkre gondolsz ami Amerikában nagy divat lett és nagy felháborodást keltett?

Ha igen akkor itt leírom hogy mi micsoda.:

[link]

A színek jelentései

Fekete: közösülés

Kék: orális közösülés (másik változat: erotikus tánc)

Zöld: női nemi szerv nyelvvel történő ingerlése (másik jelentés: nyilvános szex; ölelés)

Áttetsző: amit akarsz (egyéb jelentés: ölelés)

Narancs: csók

Sárga: ölelés (másik jelentés: anális közösülés)

Vörös: erotikus tánc (másik jelentés: francia csók, orális szex)

Rózsaszín: anális szex (másik jelentés: kutyapóz)

Ezüst: ujjazás

Fehér: mellek megmutatása (másik jelentés: homoszexuális csók, francia csók)

Rózsaszín: villantás

Csillogó arany: petting

Barna: anális szex

Csík sötéten: szexuális segédeszköz használata

2010. nov. 29. 15:32
 3/13 A kérdező kommentje:
igen ezekre gondoltam..de nem ezek a jelentései. szerintem akkor nem adták volna (5-6hónapja) a Bravo-hoz..:// :D deazért köszi. valaki lécci írjon még :S :D
2010. nov. 29. 15:40
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Ezek után kb. semmit ne merj hordani :D Amúgy kérdező, ha tetszik, hordjad, nem vagyunk amerika, az embereknek sztem fogalma sincs melyik mit jelent és úgyis megunod egy idő után és majd más fog tetszni.
2010. nov. 29. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
De ezek a jelentései csak mindenki mást mond, hogy melyik szín melyik mert több változat is van... Én ölelésest hordanék csak nem bízok ezekben a leírásokban, mert kitudja tényleg a sárga-e az...
2010. nov. 29. 16:30
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Ez amúgy akkora baromság. A feketét tudtam én is csak eddig. Nálunk az osztályban a lányok egyből elkezdenek visítozni, ha valaki hozzáér, hogy: El ne tépd, mert akkor le kell veled feküdnöm/ezt vagy azt kell csinálnom veled. Tiszta szánalmas. -.-"

15/l

2010. nov. 29. 16:33
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
ilyenről még nem halottam,nekünk mindenki olyan színűt hord amilyene van vagy amilyen a pólója vagy amelyik tetszik neki,hál'istennek nálunk ilyenről még nem tudnak,bár nem lepődnék meg a kérdésed után ha holnap visítozó lányok jönnének a suliba :'DD
2010. nov. 29. 17:04
 8/13 anonim ***** válasza:
én feketét is hordok, vagyis szinte csak azt. nem számít h mit jelent, kb. az első két hónapba volt húhaa! de mostmár mindeni lesz*rja...
2010. nov. 29. 18:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi is hordunk de én nem néztem eddig nagyon hogy melyik szín mit jelent mert nem nagyon érdekel :D olyan színűt veszek fel amit akarok vagy ami megy a ruhámhoz...sokan hordják/hordták de szerintem senki nem tudta hogy melyik szín mi...szerinte azt se tudták hogy jelent egyáltalán vmit...ez nem Amerika ugyse tudja senki :D
2010. nov. 29. 18:52
 10/13 A kérdező kommentje:

Jó.köszi a válaszokat.:DD

És igen..szerintem is hülyeségek, ezek a jelentéses dolgok..csak azért jobb óvatosnak lenni.:DDDD

És tényleg köszii. :))

2010. nov. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!