Szoktál körömlakkhoz öltözködni?
Én szeretem hosszúra növeszteni a körmömet,néha francia manikűrrel van kifestve és akkor mindenki dícséri.De amikor színes(ritkán)akkor rövid.És hát ugye nemmosom le 2 naponta,min. egy hétig föntvan pl. ha piros.És akkor általában úgy öltözködöm hogy legyen rajtam valami piros.Szóval igen,én a körömlakkhoz öltözöm.És nemtudom hogy a többiek miét értenek azalatt hogy a ruhához a körömlakkot.Akkor minden nap másszínűre festik???Bár lehet hogyha pasztell szín---->pasztell lakk,de nemtudom.
:)
Általába franciára lakkozom a körmeimet, az pedig megy mindenhez, így le van róla a gond :] Ha színesre festem, akkor igyekszem olyan ruhákat felvenni, amik mennek a körmömhöz. Mivel este szoktam körmöt lakkozni, és csak másnap reggel döntöm el, hogy mit veszek fel :D
Egyébként ha van rá időm, simán átlakkozom két naponta a körmömet, és nem vagyok plázaribi. Egyszerűen szeretek körmöt festeni.
21/L
A francia manikűr nem rossz de hamar megunnám.
Egyszer lehet, hogy csináltatok. Lehet úgy is csináltatni körmösnél, hogy nem rak rá zselét meg mit tudom én még miket? Rövid körmeim vannak viszonylag és arra szeretném. Az kb mennyibe kerülhet, ha csak megcsináltatom a fehér csíkot meg rá a fedőlakkot? (tudom hogy itthon is meg lehet de nekem nagyon remegős a kezem, már próbáltam és béna lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!