Szoktál körömlakkhoz öltözködni?
Mert? Szerintem alap hogy nem festjük mondjuk neonzöldre a körmünket pl ha pasztellszíneket veszünk fel...
Amúgy nem, fordítva, olyanra festem a körmöm ami illik az öltözékemhez. 19L
Hát tévedsz. Csóró vagyok és inkább okoska típus (szemüveges, kicsit számítógépes, nagyjából jókislány, stb).
Én nem nagyon foglalkozok azzal, hogy passzoljon a körömlakk a ruhához. Mivel nincs annyi pénzem, hogy elég ruhát bevásároljak, de lakkból azért szeretném válogatni a színeket.
Csak sok helyen olvasom, hogy passzolnia kéne a ruhával és kíváncsi voltam, hogy ki mennyire foglalkozik ezzel.
Például leginkább piros, fehér, lila felsőket hordok, de szeretném megpróbálni mondjuk a kék színű lakkot is. Szerintem emiatt nem fog összedőlni a világ. Olyan öltözködésű embereket látok (körömlakk nélkül), hogy az jobban kiveri a biztosítékot, mint egy nem passzoló körömlakk.
Csak kíváncsi voltam mások szokásaira körömlakkot illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!