Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány mm-es szár legyen?

Hány mm-es szár legyen?

Figyelt kérdés

Hali mindenkinek!

Nemsokára csinálok magamnak szemöldök pc-t (tudom, hogy kell csinálni és nemfogom elrontani[remélem]):D

Az lenne a kérdésem h kezdő pc-nek sztetek elég 1 cm-es banán szár? Ez egy szemöldök pc lesz!

Válaszokat kösziii

2009. jan. 14. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Öhm.. Én sajnos ehhez nem értek, bocsi.. csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy TÉNYLEG tudd, hogyan kell csinálni, mert hallottam olyanról, hogy magának szúrta és olyan ideget vagy nem tudom mit ért, hogy elromlott a látása, szval majdnem megvakult... :S

De szurkolok, h jól sikerüljön! :)

2009. jan. 14. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha még vannak kérdéseid, akkor inkább ne kezdj hozzá.

Egyébként nekem az lenne az első, ha már annyira magamnak akarnám (sose tennék ilyet), hogy elmennék egy szalonba kérdezősködni és ott megkérdeznék mindent, hogy otthon ne érjen meglepetés.

2009. jan. 15. 01:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha igazán tudnád a piercingszúrás menetét, nem kérdeznél pont ilyet, szerintem gondold még azért át.

A szemöldök kevésbé dagad fel, mint pl. a száj, ahova előszőr érdemes jó hosszú szárat rakni. De valamennyire ez is megduzzadhat. Menj be egy szalonba kérdezősködni (és inkább ott is csináltasd meg).

Egy piercer

2009. jan. 15. 09:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Az utolsó komment irójának üzenem, hogy felvehetne msn-en és beszélhetnénk kicsit :D:D

Megköszönném neki:D:D

2009. jan. 15. 18:20
 5/6 A kérdező kommentje:
A cimem: tilili(kukac)citromail(pont)hu
2009. jan. 15. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
segíteni én sajna nem tudok,mert amíg el nem olvastam a kommenteket, a kérdést se értettem,(pc,szár stb...)de mindig tanul valamit az ember..:-)
2009. jan. 15. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!