Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak h ne öljön meg az ideg és ne legyen szar hangulatom mikor más csajjal látom?
ismerős :) négy-öt éve hajszálra ugyanez volt velem
olyan érzés, h mindenki kell neki, csak te nem, ugye? ettől olyan bosszantó, de lásd az ő nézőpontját is: tudja, h megkaphatna, de nem vág gerincre, mert az neked fájna utána, hisz ő nem szeret.
az érzés pedig marad, mindaddig, míg el nem felejted. és azért féltékeny ha mással vagy, mert szereti a tudatot h vki oda van érte, még ha ő nem is viszonozza. (ezt úgy halkan mondva kicsit kihasználásnak nevezném)
el fog múlni, ahogy minden, viszont enni kell!
azért nem eszel, mert ezzel akarod felhívni a figyelmet magadra, segítségre van szükséged. persze nem tudatosan. ki tudsz ebből lábalni, de ahhoz előbb be kell látnod, hogy számodra semmi pozitívummal nem jár, ha megvonod magadtól a kaját és éhezel. akkor meg ha már amúgy is szar, minek rontanád tovább a helyzetet? próbálj ismerkedni, nyitni a világ felé, mert ha egyértelmű h nem szerelmes beléd, akkor majd később meglátod, csak kidobtad azt az időt, amíg sajnáltad magad (nem rossz értelemben).
nem mondanám ezeket, ha nem lettem volna anorexiás 3 hónapig egy srác miatt. tudom h neked nincs ilyen betegséged, de én is így kezdtem. emelkedj felül az ilyen érzéseken, ne hagyd tönkretenni magad!
szia
fiu vagyok de én mondom neki h szard le a fejét ne foglalkozz vele semmi értelemben köszönni köszönj neki de ennyi többet ne !!!!!!!!!! hidd el jobb pasit fogsz találni akinek nem kell majd 10 csaj hanem csak te!!!!!!!!
duplasajtos mcroyal-t ajánlom a mcdonalds-ból a legjobb!!!!!!!! imádni fogod:P
kislevusz
köszi:)
utrolsó nagyond édes vagy;)
ohh köszönöm szépen :)
de akkor a mcdonaldsot nem hagyod ki igaz?????
puszi:)
Nekem is volt hasonló, mint neked. Volt barátommal néha olyan csunyán összevesztünk hogy nem tudtam enni, egyszerűen ha ettem csak rosszabb lett, annyira fájt a gyomrom és ilyenek..:S
De rájöttem jó nagy hülye voltam, hogy hagytam hogy ennyire tönkre tegyen, és te se engedd! Felejtsd el a fiút, mond meg neki hogy te nem akarsz a barátja lenni, és lépj tovább! Hidd el jönni fog egy fiú aki majd megbecsül és szeretni fog, és jókat fogtok együtt enni:)
Vegyél milka csokit, vagy jégkrémet mostmár ha bánatom van mindig ezeket eszem, bár mekivel sincs semmi bajom:)
17L
pszichológus, altatók,
füves cigi, nyugtatók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!