Ha 3 honapja bizsut hordok, de a fulem néha begyllad, leheta jovoben valami komoly problema a fulemmel?
Amennyiben csak lent, a lyuknál gyullad be a fül, nem pedig belül akkor csak annyi lehet, hogy idővel egyre inkább begyullad és nehezebben gyógyul majd. Kialakulhat makacsabb gyulladás, ami hónapok alatt is csak nehezen gyógyul be és közben varasodik. Ez aztán felülfertőződhet.
Próbáld bekenni átlátszó körömlakkal a fülbevalót és csak úgy hordd.
Nyilván fémérzékeny vagy.
Olyan fülbevalót keress, ami antiallergén, nikkelmentes.
Rá van írva, hogy "Nickel free" vagy antiallergy és hasonlók.
Ilyeneket találsz a bizsuk között már párszáz forintért is, szóval nem kell nemesfémre váltanod.
Szia!
Nekem 8 évesen gyulladt be a fülem, mert sosem vettem ki a fülbevalót. Pontosabban nem csak begyulladt, hanem "belenőtt" a húsba. Ki kellett szedni, nagyon fájt. Az eredmény: kb, 3/4 centisnél nagyobb átmérőjű fülbevalót nem tudok hordani, mert fáj a fülem; mikor bedugom, alig találom meg a lyukat, így belül is összeszurkálom; és 3-4 óránál nem tudok több ideig hordani egyvégtében fülbevalót, mert borzasztóan fáj, pirosodik.
Szerintem ne próbálkozz tovább, 3 hónap alatt meg szokta volna a füled, ha bírná. Ne járj úgy, mint én, mert utána csak vágyakozhatsz majd a szép lógós fülbevalók után :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!