Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 12 évesen fessem...

Marcsi1998 kérdése:

Szerintetek 12 évesen fessem magam?

Figyelt kérdés
csak egy válasz
2010. nov. 21. 18:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

Csicska vagy. :)

Akinek pedig meghaladja a szellemi képességét a szemhéJ leírása, az legyen olyan kedves és a mázolgatást a nyelvtan tankönyv felett végezze.

2010. nov. 21. 20:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező te se álltál sorba mikor az észt osztották. Az ilyen buta embereket, mint amilyen te is vagy, csak sajnálni tudom. Tudod mit fesd magad, majd 18 évesen meg a kutyának se fogsz kelleni, mert úgy fogsz kinézni, mint egy 40 éves kiélt nő. Szóval a válaszom IGEN, köszönd meg. :P
2010. nov. 21. 21:06
 23/27 anonim ***** válasza:
12 évesen még jó, hogy nincs bőrhibád... :D Majd lesz... hajrá, fesd csak ki magad, ha a nemleges válasz nem válasz, mindenki úgy hülye, ahogy tud.
2010. nov. 22. 05:25
 24/27 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ne...en 14 eves lany vagyok es soha nem festem magam!!! Mert nem akarok ugy kinezni mint ahogy irtak 18eves koromra mint egy kielt 40es eveiben jaro no!!! Ha van egy kis eszed, akkor nem fested magad...de ha nincs akkor hajra...de 20 eves korodra a kutyanak se fogsz kelleni, ezt jol jegyezd meg...es 12 eves letedre a modorod nagyon csiszolatlan...es hiaba pontozol le, a tobbseg jobban tudja,...ugyhogy...
2010. nov. 22. 16:28
 25/27 anonim ***** válasza:
63%

ez azért durva... 12 évesen ilyen stílus

Nem való neked ez az oldal, ha nem tudod elviselni a kritikát, illetve ha nem fontolod megg mások tanácsát, véleményét. te kérdezted bas*d +, akkor miért is nem jó annak a válasza, aki azt írta, hogy szerinte ne fesd magadat?

Közben rájöttem, hogy miért írtad azt a szintén kulturált levelet.

Egyébként, ha már te eldöntötted, hogy fested magad, és nem is gondolod át mások (nemleges)válaszait, akkor minek tetted fel a kérdést? Hogy megerősítsd magad, mert tudatalatt te is tudod, hogy nem lenne okos dolog ilyen korán elkezdeni? Először tanuld meg elfogadni a kritikát, és aztán feltehetsz kérdéseket.

2010. nov. 22. 19:08
 26/27 anonim ***** válasza:

kedves kérdező

én is 12 éves vagyok.Soha sem jutott még eszembe az hogy fessem magam.Én is azt gondolom hogy 12 évesen még ez nem helyes.Én élem még a gyerekkori éveimet pont azért mert tudom hogy nincs sok belőlük.Hidd el nem az a menő akin 1 kiló festék van mindennap.Mert ugye aki szép az reggel is szép!Ráérsz/ráérünk még erre 16 éves korunkban.Mert ha most nem fested magad akkor 30 éves korodban még festheted magad de ha most kezded akkor tönkre megy a bőröd és azért kell festened magad hogy ne úgy nézz ki mint egy fonnyadt szőlőszem!

2010. nov. 22. 19:58
 27/27 anonim válasza:

Én 12 vagyok de nem festem magam.De mindenkinek más jön be!

Mondjuk a szempillaspirál és a szájfényt imádom.(L)

2010. dec. 23. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!