Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 12 évesen fessem...

Marcsi1998 kérdése:

Szerintetek 12 évesen fessem magam?

Figyelt kérdés
csak egy válasz
2010. nov. 21. 18:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
nekem sok bőrhiba van az arcomon főleg a szememnél
2010. nov. 21. 18:40
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
Pedig igaza van a válaszolónak, ha már most kezded festeni magad, a te bőröd is ragyás lehet.
2010. nov. 21. 18:40
 13/27 anonim válasza:
41%
Én hamarosan 14-leszek és festem magam szempillaspírál alapozó szemhélypúder és az osztálytársaim is festik magukat jobban mint én és ha ápolod a bőröd az még jobb...
2010. nov. 21. 18:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Alapozó, korrektor SEMMIKÉPP. maximum szempillaspirál, szemceruza.:)
2010. nov. 21. 18:43
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

"A kérdező kommentje:

ragyás lesz a tiéd"

A kommentetből is látszik, mennyire gyerek(es) vagy. Ha nem lennél ennyire buta, gyerek, akkor azt még azt mondanám, ha akarod, fesd magad, de így...

A válaszoló nem sértésnek,bántásnak szánta, hanem leírta, hogy, minél korábban kezded magad festeni, annál korábban csúnya lesz az arcod, ugyanis a smink nem tesz jót a bőrnek.

2010. nov. 21. 18:45
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ne kezd ilyen fiatalon.Sok időd van még.Max iskola bálra vagy születésnapi bulikra.Mert ott még elmegy.Ha azt akarod hogy kb 15 éves korodra profin kezdhesd a saját magad festését akkor vegyél egy bábut.A boltokban lehet kapni olyan bábukat amelyeknek a külső rétege teljesen olyan hatást kelt mint az igazi bőr és adnak mellé sminkes cuccokat is.Én is azon kezdtem.És ez a bábu nem is olyan drága. max. 10 000 Ft és minden sminkes cucc benne van.EZEK EMBERI HASZNÁLATRA NEM ALKALMAS SMINKEK.Allergiás reakciót válthatnak ki.
2010. nov. 21. 18:47
 17/27 A kérdező kommentje:
kössz aki azt írta hogy: IGEN
2010. nov. 21. 19:00
 18/27 hot_kiss ***** válasza:
63%

12 évesen festeni magad? Az igen. 16 vagyok és egy éve festem magam.

Ha szeretnéd, hogy csodás ragyáid legyenek csak tessék, de a bőrápolás sem old meg mindent.

Valahol azthiszem megemlítetted, hogy elég "problémás" a bőröd, főleg a szemkörnyékeden. Ha már annyira festeni akarod magad ennyi idősen, akkor először varázsoljmagadnak szép bőrt a "csodakencékkel" és csak utána tégy vakolatot a tündéri pofázatodra.

2010. nov. 21. 19:30
 19/27 anonim ***** válasza:

18:42 szemHÉJ

kedves kérdező. mindent szabad, de csak mértékkel. 20 éves vagyok és nem sminkelek órákat reggel, pedig megtehetném. elég egy kis szájfény esetleg nagyon pici szempillaspirál. a többit, meg az erős színeket tartsd meg különleges alkalmakra. ha pattanásos a bőröd, akkor kérd meg anyukádat, hogy segítsen jó minőségű arctisztítót venni és antibakteriális korrektort, hogy addig se legyen feltűnő.

2010. nov. 21. 19:56
 20/27 anonim ***** válasza:
Hogyha csak az 'igen' választ fogadod el, akkor miért kérdezel? Inkább örülj, hogy vannak ilyen segítőkész emberek, akik válaszolnak neked, próbálnak tanácsot adni. Szerintem kezd a modorod csiszolásával a "felnőtté válásod", ne a sminkeléssel.
2010. nov. 21. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!