Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van "1kg" alapozó a...

Miért van "1kg" alapozó a lányokon? Ez most valami divat?

Figyelt kérdés
Nagyon sok fiatal 15-18 éves lányt látok akiknek annyi alapozó van arcán,hogy olyan hatást kelt mintha valami maszk lenne.Szerintem nagyon csúnya.Persze sokaknak még szüksége sem lenne alapozóra,mert anélkül is nagyon szép a bőre.
2009. jan. 13. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Aha, divat. És úgy gondolják, az majd elfedi a bőrhibákat ilyesmi. A legtöbbje nem tud sminkelni, azért is hat az alapozó vakolatnak. Rajtam soha nem vehető észre, igaz nem tizenéves csitri vagyok.
2009. jan. 13. 16:11
 2/7 yuda ***** válasza:
77%
Igen,divat,de remélhetőleg nem lesz tartós, mert ha észreveszik, hogy hosszú távon káros a bőrre a túlzott kozmetika, majd abbahagyják. Reméljük még nem későn.
2009. jan. 13. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
mert nem tudják rendesen használni és azt hiszik, hogy ha sokat tesznek magukra szépnek fog látszani a bőrük
2009. jan. 13. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Azt hiszik hogy 1kg púderrel szépek,és egy csomó festékkel.Szerintem szebb a természetes bőr.A bőrhibákat meg nem igazán fedi el,a bőr nem "lélegzik" rendesen.Én nagyon ritkán használok alapozót,inkább szempillaspirált.A legtöbb fiúnak sem tetszik ha egy lányon sok festék van.Szerintem.
2009. jan. 13. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Én 21 éves vagyok és minden nap használok alapozót, még akkor is ha nincs rajtam pattanás, mert az arcbőrömnek nincs valami szép szine és a miteszereket eltünteti. Ezen kívül zsíros böröm van és ettől fénylik az arcom, ezt is korrigálni tudja az alapozó, matthatású lesz a bőröm, nem látszik hogy zsíros.

Szép szinű lesz tőle a bőröm és ha van rajtam pattanás azt elhalványítja.

Egyébként maybelline maszkhatás nélküli alapozóm van:D

És nem divatból csinálom:)

2009. jan. 14. 12:23
 6/7 anonim válasza:
68%
Én is elég sok fiatalon láttam erős sminket ( alapozó, erős szemkontúr ). Nem tudom de szerintem a természetesség a trendi. Majd 20 év múlva meg a tükör előtt sírnak hogy miért kellet nekem anno annyit sminkeljek? Tök felesleges, szerintem! Egy szájfény, és egy szempillafestés tökéletes, mivel a fiúk se szeretik az agyonalapozott plasztik babákat. Furán hangzik de jó pár fiút megkérdeztem hogy neki melyik lány tetszik, és az összes azt válaszolta amelyiknek szép visszafogott sminkje van.
2009. jan. 14. 17:44
 7/7 anonim válasza:
66%
Amúgy igen vannak nagyon kímélő alapozók direkt pattanásos bőrre, de felesleges minden nap használni.
2009. jan. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!