Miért van "1kg" alapozó a lányokon? Ez most valami divat?
Figyelt kérdés
Nagyon sok fiatal 15-18 éves lányt látok akiknek annyi alapozó van arcán,hogy olyan hatást kelt mintha valami maszk lenne.Szerintem nagyon csúnya.Persze sokaknak még szüksége sem lenne alapozóra,mert anélkül is nagyon szép a bőre.2009. jan. 13. 16:01
1/7 anonim válasza:
Aha, divat. És úgy gondolják, az majd elfedi a bőrhibákat ilyesmi. A legtöbbje nem tud sminkelni, azért is hat az alapozó vakolatnak. Rajtam soha nem vehető észre, igaz nem tizenéves csitri vagyok.
2/7 yuda válasza:
Igen,divat,de remélhetőleg nem lesz tartós, mert ha észreveszik, hogy hosszú távon káros a bőrre a túlzott kozmetika, majd abbahagyják. Reméljük még nem későn.
3/7 anonim válasza:
mert nem tudják rendesen használni és azt hiszik, hogy ha sokat tesznek magukra szépnek fog látszani a bőrük
4/7 anonim válasza:
Azt hiszik hogy 1kg púderrel szépek,és egy csomó festékkel.Szerintem szebb a természetes bőr.A bőrhibákat meg nem igazán fedi el,a bőr nem "lélegzik" rendesen.Én nagyon ritkán használok alapozót,inkább szempillaspirált.A legtöbb fiúnak sem tetszik ha egy lányon sok festék van.Szerintem.
5/7 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok és minden nap használok alapozót, még akkor is ha nincs rajtam pattanás, mert az arcbőrömnek nincs valami szép szine és a miteszereket eltünteti. Ezen kívül zsíros böröm van és ettől fénylik az arcom, ezt is korrigálni tudja az alapozó, matthatású lesz a bőröm, nem látszik hogy zsíros.
Szép szinű lesz tőle a bőröm és ha van rajtam pattanás azt elhalványítja.
Egyébként maybelline maszkhatás nélküli alapozóm van:D
És nem divatból csinálom:)
6/7 anonim válasza:
Én is elég sok fiatalon láttam erős sminket ( alapozó, erős szemkontúr ). Nem tudom de szerintem a természetesség a trendi. Majd 20 év múlva meg a tükör előtt sírnak hogy miért kellet nekem anno annyit sminkeljek? Tök felesleges, szerintem! Egy szájfény, és egy szempillafestés tökéletes, mivel a fiúk se szeretik az agyonalapozott plasztik babákat. Furán hangzik de jó pár fiút megkérdeztem hogy neki melyik lány tetszik, és az összes azt válaszolta amelyiknek szép visszafogott sminkje van.
7/7 anonim válasza:
Amúgy igen vannak nagyon kímélő alapozók direkt pattanásos bőrre, de felesleges minden nap használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!