Hogyan győzzem meg anyát hogy ujra engedje a műkörmöt?
Ősszel majdnem 3 hónapig volt fent a műköröm,aztán leszedettem. De most rettenetesen hiányzik,és időm sincs a sajátomat megcsinálni mutatósra. Én fizetném és most is csak 2-3 hónapig lenne fent. Hogyan győzzem meg anyát, hogy ujra engedje?
L/14
Igaz nem én keresem azt a pénz,de vigyázok rá és nem elszórom.Én nem vagyok ilyen hisztis hogy féljek nehogy letörjön. :D amikor még fentvolt a műkrömöm akkor is tesiztem. (: És minden ment.sőt még takarítottam is minden gond nélkül. (:
Köszi a választ.de igazság szerint még énsem tudom mit akarok.
13:22-es : Sajnos pesti vagyk =/ Azt nem tudod véletlenül milyen márka? (:
Mert ha tényleg ilyen jó akkor inkább veszek ilyet.
Csináltasd meg a tudta nélkül. Letépni csak nem fogja a körmeidet. Én teljesen megértelek, a lakkok nagyon sz.arok, bár nekem még életemben nem volt műkörmöm, inkább hagyom simán, mint hogy 2 nap után kopjon le az egész.
15l
A műköröm=művészi köröm tartalmú poston nagyon nagyot nevettem. Ezekszerint műanyag=művészi anyag, műbőr=művészi bőr.. oké.
Nem neked való, ennyi, nincs ezen mit vesézni, anyád jól teszi, hogy nem engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!