Hogyan győzzem meg anyát hogy ujra engedje a műkörmöt?
Ősszel majdnem 3 hónapig volt fent a műköröm,aztán leszedettem. De most rettenetesen hiányzik,és időm sincs a sajátomat megcsinálni mutatósra. Én fizetném és most is csak 2-3 hónapig lenne fent. Hogyan győzzem meg anyát, hogy ujra engedje?
L/14
Azt is nézd hogy a lakkozás max 3napig bírja.Mert utánna már eszméletlenül igénytelen és csúnya. 3naponta lehet kezdeni elölről az egész kinlódást. És azt nemértem hogyan nemlehet azt felfogni hogy valakinek egyszerűen nem tud megnőni hosszúra a körme met állandóan eltörik és beszakad.Meg nem mindenkinek szépek a körmei.
Nézd meg pl ezt [link]
Ezt hiába lakkozod akkoris ocsmány marad!! Egy szépen elkészített műkörömmel sokkal arányosabbá és esztétikusabbá lehet tenni a kézfejet!
Hatosztályos gimibe járok és tényleg sok a tanulni való.
Kérdeztem igen,de nem mondott se igent-se nemet.
Nem hosszút akarok csak valami szolidat. Akkor ti nem látjátok jó ötletnek?
Kedves 13:00.
Lehet, hogy 3 naponta újat kell csinálni de vannak olyan lakkok amik nem olyan gagyik mint a tieid. és nem is drágák 5-600Ft.
Kérdező: Lehet kapni igen olcsón műkörmöt különböző mintákkal, az még mindig jobb mint a mű-műköröm ha érted mire célzok:D az is porcelánból van és igen tartós is. az unokatesómnak olyan van volt amikor már 4 hónap után azért szette le mert unta és másikat akart feltenni :-D
ez még mindig jobb mint amit műkörmösnél csinálsz.
remélem segítettem:)
Igen segítettél (:köszönöm.
Nemtudod esetleg hogy hol lehet ilyet kapni és körübelül mennyi?
Iskolás vagy, teljesen felesleges. És már nem azért, de te mivel keresel pénzt, hogy "te fizeted"??? Szerintem csak kapod azt a pénzt valakitől, mert dolgozni még nem mehetsz, meg gondolom később se szándékozol, ha annyira lefoglal az iskola, hogy 10perced nincs (körmösnél ücsörögni persze lenne... érdekes). Tanuld meg beosztani az időd és energiád.
Volt egy osztálytársam, 18évesen még azt mondom oké, legyen műkörme. De amikor tesiórán kijelentette, hogy nem csinál semmit, mert letörik a körme... na szóval érted. A többi legalább csinálta vele, de nem volt olyan, akinek ne tört volna le legalább párszor, még a rövidebb is. Úgy ronda, és ha jól sikerül, akkor még iszonyatosan fáj is. Szerintem bőven jó, ha kifested valami szép színre a rövid és ápolt körmeid, de ha szép a körmöd, akkor lakk nélkül is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!