Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Normális ez friss nyelvpiercin...

Normális ez friss nyelvpiercingeseknél?

Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt csináltattam a nyelvembe piercinget...nem fájt a szúrás se és utána se volt az a húú de rossz!Nem dagadt fel...ha nem beszélek nem eszek nem csinálok vele semmit nem rossz!De enni még mindig nem tudok és a piercingtől lefele a nyelvem hegyéig úgy érzem mintha zsibbadna vagy,h is írjam...Zsibog inkább!Fáj ha mozog...ezek még normálisak?
2010. nov. 9. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:

persze!:) én 2 napig nem tudtam enni csak krémtúrót, joghurtot, tejbegrízt hasonlókat. Ha nincs be gyulladva semmi gond, azért mégis csak egy idegen anyag került oda!:)

az is természetes, ha fáj, elég friss még és gyógyulnia kell. kezeld rendesen és minden oké lesz

22L

2010. nov. 9. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 1 hétig csak folyékonyat ettem.A lényeg, hogy öblögess rendszeresen, nem lesz semmi gond.:)
2010. nov. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!