Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Legjobb sminktermékek amik...

Legjobb sminktermékek amik beválltak nektek rossman dm?

Figyelt kérdés

Sziasztok érdekelne nektek,hogy milyen sminktermékek váltak be amit egy 16 éves is használhat.

Ilyen termékeket keresek:

-primer

-korrektor

-szájfény

-tus

-púder

-kontúr

-szemceruzák.

jan. 18. 18:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve még szempillaspirál.
jan. 18. 18:20
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Én a Catrice termékeit használom és nagyon beváltak. Megfizethető áron jó minőségű termékeket forgalmaznak. Számomra plusz pont hogy nem támogatják az állatkísérleteket. Csak ajánlani tudom!🥰

Az én kedvenceim:

Szempillaspirál: glam&doll széria curl&volume változata, de tapasztalaim alapján mindekinek másik fajtája válik be, így bármelyik glam&doll szempillaspirát ajánlom

A korrektoruk is jó, nem túl látványosan fed, inkább halványítja, de szerintem így természetesebb hatást kölcsönöz

Tusból és szemceruzából szintén őket tudom ajánlani, a ceruzás tusból a vízálló nagyon szépen fog, a folyékonyat még nem próbáltam, szemceruzából több színük is van, élénken fognak

Púderből szerintem mindegy melyik, körülbelül mind ugyanolyan

Kontúrt és kimondottan primert nem használok így azt nem tudok ajánlani

Szájfényből a Maybelline lifter gloss szájfényeket ajánlom, én azt használom, de az essencenek is szép színei vannak

Egyébként bármelyik márkat tudnám ajánlani, de itt nagyon igaz, hogy a drágább nem feltétlen jobb. Egyedül a miss sportyt hagynám ki, nekem mindig csúnya utána a bőröm ha lemosom a termékeiket, de valószínűleg allergiás reakció szóval nem feltétlen igaz mindenkire, de mivel hasonló árkategória mint az essence vagy a catrice így inkább azokból válogatok.

A Rossmann sajátmárkás rival loves me termékei is jók, én jobban szeretem mint a dm sajátmárkás trend it up termékeket, de én alapból inkább Rossmannban vásárolok, ez kinek mi.

Remélem tudtam segíteni és őszintén ne haragudj a kisregényért 🥰🤣

jan. 18. 20:41
 3/6 anonim válasza:
Egyébként ajándékba lesz vagy magadnak ha szabad kérdeznem?^^
jan. 18. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

-primer: nem használok

-korrektor: Maybelline FitMe, Catrice Camouflage, NYX HD

-szájfény: Maybelline Lifter Gloss

-tus: NYX Epic Wear

-púder: Catrice All Matt Plus, Maybelline FitMe

-kontúr: Makeup Revolution Contour Palette

-szemceruzák: Essemce, Maybelline, Catrice. Ez random, nem ragaszkodok egyikhez sem.

jan. 18. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szempillaspirálból a Maybelline Lash sensational verhetetlen, nekem abból a kedvencem az intense black volt (azt hiszem intense black a neve, vagy extra black, már nem is tudom)

Korrektorból a Catrice Camouflage, de az Essence folyékony korrektora is nagyon jó.

Púderből Essence all about matt!, Rival loves me compact powder, Rimmel stay matte.

Tusból az Essence liquid ink tök jó ár-érték arányban.

jan. 19. 11:16
 6/6 anonim válasza:

Szemceruza, tus: Catrice

Szempillaspirál: Maxfactor 2000 calorie

Mást nem használok

jan. 23. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!