Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A barátnőmnek szeretnék...

A barátnőmnek szeretnék fülbevalót venni ajándékba, mert panaszkodott, hogy a "szúrja" a mostani. Milyet vegyek neki, ami nem szúrja majd, ha ráfekszik? :D Lányok, melyik az a kapcsolás, ami nem "szúr"?

Figyelt kérdés

Nem szereti, vagy nem nagyon látok rajta ilyen nagyon "lógósakat". Karika van neki, meg ilyen kis pöttyszerű.

Kérlek segítsetek, hogy melyik lenne a jó választás!

Előre is köszönöm!

jan. 16. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl a "pöttyszerű" szokott szúrni, a karika meg a lógós nem.
jan. 16. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A pöttyszerű tényleg kényelmetlen, de én lógósban sem tudtam soha aludni. A karika, vagy a biztonsági kapcsos szerintem jó megoldás lehet.

Ilyesmi:

[link]

jan. 16. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem jó sok van, 6-6 mindkét fülemben.

Inkább piercinghez való ékszert nézz, ezek pl tuti nem hegyesek. Meg jobb minőség is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

jan. 16. 17:53
 4/13 anonim válasza:
0%
Vegyél neki aranyat
jan. 16. 21:01
 5/13 anonim ***** válasza:

4, Nem feltétlen. Olyan fémet vegyél amilyet hord.

Vagy aranyat, vagy ezüstöt, ritka az aki mindkét fémet visel.

jan. 16. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:

[link]

Van bedugós fülbevalóból is már olyan aminek nem szúrós a vége.

jan. 16. 23:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem minden szúr. Pötty, lógós, karika stb. Szóval nem tudhatod tényleg jó lesz e amit veszel
jan. 17. 08:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Annak semmi köze ahhoz, hogy melyik szúr.

Amúgy se mindenki szereti az aranyat, én pl nem hordok mert nem tetszik. (Ezüst és titán ékszereim vannak)

jan. 17. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:
24%

Alap ékszerviselési szabály, hogy ékszerrel nem alszunk, nem fürdünk, nem főzünk, mosogatunk, nem kötözünk szőlőt, nem rakunk falat, ésatöbbi.

Amennyiben igen, nem csodálkozunk, hogy szúr, karcolódik, színeződik, szakad, törik.

jan. 17. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, titán karika fülbevalómmal gond nélkül tudok aludni, fürdeni, főzni, mosogatni. (A többit se ékszerrel, se nélküle nem csinálom :D )

jan. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!