Napszemüveget tényleg nem gáz hordani utcán?
Vidékről származom és ha valaki az utcán napszemüvegben járt-kelt, akkor azt máris kinevették merthogy menőzik, hogy néz ki, nem is áll jól neki... Ez pedig úgy bennem maradt, hogy nem viselem soha, csak vezetés közben. Mindig úgy érzem, hogy kinevetnének benne az emberek, pedig lehet, hogy senkit sem érdekel. Pedig mint kiegészítő is tetszik, meg kellemesebb a szemnek is, főleg nyáron.
Ha mondhatni jól áll az adott darab, akkor viselhető nyugodtan? Nektek szokott véleményetek lenni valakiről, ha meglátjátok az utcán napszemüveggel?
Fura, én is vidéki vagyok, de nálunk senki nem foglalkozik azzal,ha valaki napszemüveget hord, pedig nem túl nagy falu.
Amúgy ha nem az utcán akkor hol hordanád?
Érdekes egyébként hogy kisebb közösségben hogy kinézik az embert minden miatt is, ami a szokásostól eltérő, míg egy nagyvárosban pont le se kaksizza senki :D Én nekem is volt ilyen időszakom mikor vívódtam ezen, hogy vajon télen kinéznek-e ha napszemüveget hordok, merthogy borzasztóan könnyezik a szemem a hidegtől, és inkább látni szeretnék mint nekimenni valakinek. Idővel ezen túlteszi magát az ember. Most a hidegekben ha egyébként nincs esti szürkület fel szoktam reggel venni, plusz a sapka plusz a kapucni, teljesen jó a szett :D
Volt aki egyébként rám szólt emiatt (családtag) hogy vegyem le a szemüveget mert ő úgy szeret beszélgetni hogy ha látja a másik szemét, és miért van rajtam (nyáron volt az esemény) először úgy éreztem hogy tényleg lehet bunkó vagyok és megbántom vele esetleg, de akkor sem tetszett az elvárás, hogy miért kell nekem úgy viselkedni ahogy neki tetszik..
Aztán mikor máskor is megjegyezte már tanulva előbbiből jeleztem neki hogy engem nem kell szabályozni, ha nem tetszik, nem kell velem kommunikálni.
Azóta nem szólt miatta.
Szóval ha elsőre nem is, de majd másodjára már hidd el nem fog érdekelni ki mit szól. Edződjél :D Utólag pedig rájön az ember, hogy emiatt igazán kár volt aggódni :)
Igy van, nagyon gáz napszemüveget hordani az utcán.(főleg nyári verőfényben)
A mi családunkban leginkább a borospincében, vagy éjjel kettőkor a garázsban szoktunk ezeket a sötét üvegű okulárékat viselni.😎
Annyira kíváncsi lennék, hogy embereket vajon mi késztethet ennyire hülye kérdések feltevésére?
NAPSZEMÜVEG érted?
Szerinted miért ez a neve? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!